Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Frankrike ser ut att sakna Luka Karabatic samt Timothey N’Guessan
  • Sverige kan förlora eller spela lika men spelet går ändå vinnande
  • Möten mellan Frankrike och Sverige är nästan alltid jämna poängmässigt
  • Sverige har inte sett bättre ut på många år

Sverige spelar utan press

Det är lite av ett mirakel att vi trots allt får chansen att skriva ett speltips till Handbolls-VM i en fruktansvärt spännande semifinal, och Sverige är ett av lagen som är involverade. Våra kära svenskar har gått från klarhet till klarhet och det är framförallt en strålande defensiv som tagit oss hit.

Förutom Norge, som släppte in 116 mål, så har Sverige släppt in minst mål av alla lag i huvudrundan (117) – det är imponerande siffror. Vi släppte också in minst mål av alla lag i kvartsfinalerna, kombinera den statistiken med att Frankrikes stora skytt N’Guessan verkar saknas, då talar det helt plötsligt lite mer för svenskarna.

Det ska inte heller underskattas att Sverige spelar helt utan press. Ingen hade räknat med att Sverige skulle stå i semifinal, en final är absolut en ren bonus, sitsen är inte riktigt likadan för favorittippade Frankrike som har bra mycket mer press på sig. Detta gör att jag tror på att det blir en riktigt jämn match, kanske till och med lika, och då vinner spelet!

Jämna matcher historiskt

Tro det eller ej, men trots att Sverige haft ett relativt svagt lag senaste 10-15 åren, så har Frankrike enbart lyckats knäppa Sverige på näsan med fler än tre mål en enda gång på 10 år. Nu hade ju en tre-måls-förlust gjort detta spelet förlorat, men jag ville bara mer dela med mig av informationen att matcherna lagen emellan tenderar att vara jämna historier.

Att matcherna historiskt är jämna tror jag talar för Sverige – för dem spelar bättre än på många år just nu. Jämna matcher historiskt, skador på nyckelspelare i Frankrike och ett pånyttfött Sverige som spelar helt utan press tror jag leder till ett vinnande spel. Sverige +1.5 mål Asian Handicap på Unibet liras, detta spelet är vinnande om Sverige förlorar med ett mål, spelar lika eller vinner. Lycka till!

Speltips.se ger tipset:

Sverige +1.5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 12:00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.