Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bournemouth har skapat 5,56 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • Reading har skapat näst minst hörnor i hela ligan hittills, nämligen 3,56 hörnor/match.

  • Bournemouth har löst hörnspelet i tio av deras tolv senaste matcher.

  • Bournemouth spelar med wingbacks och bygger gärna upp spelet på kanterna.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte. Då vann Bournemouth hörnorna med hela 10-2.

Toppmöte i Championship

Undertecknad har hittat ett spännande hörnspel inför fredagen. Spelet hittas i matchen mellan Reading och Bournemouth som äger rum på Madejski Stadium. Det är ett toppmöte som vi bjuds av, men vi väljer som sagt att undvika själva 1×2-marknaden under fredagskvällen.

Hemmalaget Reading hittas på en imponerande femteplats i tabellen efter 25 spelade omgångar. Reading har tillbringat de närmaste åren på den nedre halvan av tabellen, men den här säsongen har hemmalaget verkligen hittat rätt hittills. Men trots att laget vunnit massvis med matcher hittas Reading långt ner när det kommer till hörnstatistiken. Reading har faktiskt skapat näst minst hörnor i hela ligan efter 25 spelade omgångar. Ett lågt snitt på 3,56 hörnor/match, men hemmalaget verkar klara sig bra utan ett högt antal hörnor per match. Gästerna Bournemouth har däremot bjudit på massvis med hörnor under säsongen.

Skapar mycket hörnor

Förra säsongen spelade gästerna Bournemouth i Premier League och var ett etablerat mittenlag i högstaligan. Men allting vände snabbt och efter en svag säsong tillhör nu klubben den engelska andraligan. Tränaren Eddie Howe är borta och nu är det Jason Tindall som styr skutan. Bournemouth inledde väldigt starkt och såg väldigt svårslagna ut.

Men deras höga antal oavgjorda matcher är även anledningen varför klubben inte hackat på i den absoluta toppen av tabellen. Det är däremot bara fem poäng upp till tabelltvåan Swansea City just nu. Bournemouth besitter en stark Championship-trupp där flertalet spelare är kvar sedan förra säsongen. De har alltså massvis med Premier League-erfarenhet i truppen, något som kan bli ytterst viktig i toppstriden den här säsongen. Bournemouth spelar med wingbacks, något som genererar ofta i speluppbyggnad på kanterna. Gästerna har ett högt snitt på 5,56 skapade hörnor/ligamatch. Ett facit som är femte högst i ligan efter 25 omgångar. Spelet har suttit i tio av deras tolv senaste matcher!

Speltips.se ger tipset:

Bournemouth flest hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/1 kl 15.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.