Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Huesca har endast gått segrande ur en (!) ligamatch av tjugo möjliga.

  • Utöver uttåg ur cupen mot ett lag från tredjedivisionen har Huesca därtill förlorat fyra och kryssat en av de fem senaste ligamatcherna.

  • Valladolid presterar inte bra de heller, men ska fortfarande ses som det bättre laget och har hemmafördelen på fredag.

  • Valladolid har resultatraden 1-3-1 de fem senaste i ligan, betydligt bättre form än Huesca.

  • Huesca är det sämsta bortalaget i hela ligan med noll vinster på tio försök.

Bottenmöte

Real Valladolid har haft det rätt kämpigt under hela säsongen och inför kommande match mot Huesca hittar vi laget placerade på en sextondeplats i tabellen, endast två poäng ovanför det röda strecket. Laget åkte dessutom ur Copa del Rey i sin senaste match när man ställdes mot Levante. Fullt fokus på ligaspelet nu alltså, fullt fokus på att säkra nytt kontrakt. Valladolid bjuds på ett ypperligt tillfälle att spela hem viktiga poäng under fredagen när man ställs mot tabelljumbon Huesca och här väljer jag att förlita mig på hemmalaget.

Valladolid imponerar verkligen inte, men man är fortfarande ett bättre lag än Huesca och man kommer dessutom med en bättre form. En resultatrad på 1-3-1 de fem senaste i ligan är inte speciellt bra, men långt ifrån katastrof. Här har man dessutom hemmafördelen att dra nytta av, något som man gynnas av lite extra med tanke på att Huesca faktiskt är det sämsta laget i hela serien på resande fot.

Tabelljumbon

Huesca ligger fortfarande sist i La Liga, något man gjort i princip hela säsongen. Med endast en vinst i ligan över tjugo omgångar har man rejäl uppförsbacke i jakten på att säkra ett nytt kontrakt. Något måste ske här under andra halvan av säsongen, annars blir det Segunda nästa säsong. Har dock svårt att se Huesca förbättras till en sådan nivå, man imponerar inte alls. Inför fredagens möte har Huesca blivit nollade i fyra raka ligamatcher, förlorat fyra av de fem senaste och förlorat mot ett lag från tredjedivisionen i cupspelet.

Nämnvärt är även att Huesca inte vunnit en enda bortamatch i ligan över tio matcher. Fem förluster och fem kryss.

Huesca har visserligen kryssat hela tio matcher hittills, flest i hela ligan, så det hade knappast förvånat med ett kryss här också. Fördel hemmalaget dock – det råder det inga större tvivel om!

Speltips.se ger tipset:

valladolid dnb hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.