Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt senast lagen möttes på Torinos hemmaplan.

  • Spelet satt när Torino gästade Benevento senast.

  • Spelet satt när Fiorentina fick besök av Crotone senast.

  • Fiorentina är inget bra bortalag den här säsongen, men snittar ändå ett mål/per match framåt. Bakåt ser det desto tyngre ut.

  • Torino börjar bli tvungna att vinna matcher, hemma mot Fiorentina har man en god chans.

Hämtade ikapp

Jag tog mig tid och såg Torinos bortamatch mot Benevento senast, en match som Torino såg ut att förlora alla tre poäng i till en början. Laget ryckte dock upp sig från ett 2-0 underläge och löste tillslut ett kryss i matchen efter att Simone Zaza blivit stor hjälte. Stor hjälte för en poäng med sig hem till Turin är inte att ta i, Torino måste börja vinna matcher och det är nu – alla poäng är därmed viktiga. Torino går mot en ljusare tid och har nu bara en förlust (Milan) på sina sju senaste ligamatcher. Det skall dock tilläggas att bara (!) en av dessa sju matcher har gått med seger, resterande utöver förlusten är kryss.

Jag räknar stort med ett piggt och betydligt bättre Torino den här fredagen. Andra halvlek senast såg betydligt bättre ut och det är en otrolig styrka att som hotat bottenlag hämta ikapp ett sånt underläge. Man får besök av ett svagt bortalag, men jag tror fortfarande att Fiorentinas klass kommer stå emot ett jagande Torino. Båda lagen gör mål till fina 1.90 klickas!

Tuff bortamatch

Fiorentina ligger visserligen över Torino i tabellen men man kan förvänta sig en riktigt tuff bortamatch under fredagskvällen. Det här är absolut ingen match där man kan ställa ut skorna då Torino är påväg uppåt i tabellen. Fiorentina har också stora problem med bortaspelet den här säsongen då man bara gått segrande ur en match. Fiorentina är ett lag som Torino dessutom jagar och det är en riktigt viktig match för båda lagen. Gästerna för dagen kommer ifrån en seger senast, en viktig sådan, eftersom att man fick storstryk av Napoli omgången innan det. Fiorentina är tillbaka på noll igen och förväntas stå emot Torino bra i den här matchen.

Torinos hemmasvit är lika dålig som Fiorentinas bortasvit, så det väger upp. Båda lagen gör mål i det här mötet är mycket lovande, då det inte kommer sluta mållöst. Krysset är alltid ett alternativ i Torinos matcher!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.