Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • AEK Aten förlorade med 3-0 mot Braga i den första gruppspelsmatchen.

  • Leicester City kommer senast ifrån en viktig 1-0 seger över Arsenal.

  • Leicester vann sin första gruppspelsmatch med 3-0 över Zorya.

  • Vi tror på en relativt stark startelva ifrån Rodgers sida där namn som Cengiz Under och Iheanacho troligtvis kommer medverka.

  • Aten har endast vunnit en av deras fyra senaste matcher.

Förlust i första

Torsdagen är kommen och det är Europa League som står på agendan. Klubben AEK Aten tar sig an välkända Leicester City hemma i den grekiska huvudstaden. Lagen drabbas samman i grupp G där även klubbarna Braga och Zorya Luhansk tillhör. Vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skede av turneringen och lagen har endast spelat en match hittills.

AEK Aten fick sig en tuff start i det berömda gruppspelet. Den grekiska klubben åkte på en rejäl läxa när de reste till Portugal och ställdes mot konkurrenten Sporting Braga. Braga kopplade greppet om matchen direkt och vann till slut med stabila 3-0. AEK Aten var tämligen uddlösa och hittade endast tre skott på mål under matchens gång. I den inhemska ligan hittas hemmalaget på en fjärdeplats i tabellen med tio inspelade poäng. Det har blivit tre vinster, en oavgjord och en förlust. Men torsdagens motståndare besitter en betydligt högre nivå än lagen de ställs mot i ligaspelet. Med prestationen mot Braga i baktankarna väljer vi att syna den raka tvåan inför torsdagen!

Gruppfavoriterna på besök

Vi bjuds på massvis med matcher under torsdagskvällen, men vi håller som sagt ett extra öga på mötet mellan AEK Aten och Leicester City. Brendan Rodgers och hans mannar kommer till matchen som givna favoriter. På förhand ser Leicesters chanser till avancemang väldigt stora ut med tanke på vilka klubbar som laget konkurrerar med.

Leicester City besitter en stark spelartrupp som visade sina kvaliteter i Premier League förra säsongen. Rodgers gäng spelade ihop hela 62 poäng vilket resulterade i en stark femte placering i tabellen. Klubben tog en av Europa League-platserna framför klubbar som Wolverhampton och Arsenal. Den nya ligasäsongen öppnades på ett utmärkt sätt, nämligen med tre raka ligavinster. Men Leicester har blandat och gett betydligt mer därefter, vinsten mot Arsenal senast var ett steg i rätt riktning igen efter två raka förluster. Leicester har däremot haft lite skadebekymmer på sistone, men målsprutan Jamie Vardy är äntligen tillbaka i spel igen. Vi tror att Brendan Rodgers ställer upp en tillräckligt stark startelva för att vinna den andra gruppspelsmatchen. Spelare som Cengiz Under och Iheanacho kommer troligtvis starta hos gästerna!

Speltips.se ger tipset:

Leicester vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/10 kl 20.43

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.