Axel Olsson|28 oktober, 2022, 14:09

Jag väljer att spela på över 2 mål i det här mötet. Vid exakt två mål får vi insatsen tillbaka. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fulham har löst överspelet i elva av deras tolv ligamatcher.

  • Fulhams offensiv har imponerat med hela 22 gjorda mål efter tolv omgångar.

  • Fulhams anfallare Mitrovic har redan stått för nio mål i ligaspelet.

  • Everton kommer senast ifrån en 3-0 seger mot Crystal Palace.

  • Det har blivit minst två mål i fyra av Evertons fem senaste ligamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Nykomlingen fortsätter att prestera

Lördagen är kommen och vi blickar givetvis mot den populära ligan Premier League. Där hittar vi ett intressant möte när nykomlingen Fulham tar sig an Everton hemma på Craven Cottage. Nykomlingen har gjort det riktigt bra och hittas på en överraskande sjundeplats i tabellen. Sedan uppflyttningen har Fulham visat sig vara totalt orädda och växt in i Premier League-kostymen på ett klart bättre sett jämfört med förra gången. De leds av Marco Silva, en tränare som har erfarenhet från den här nivån, därför vet han vad som krävs av laget.

Rubrikerna handlar oftast om anfallaren Aleksandar Mitrovic som inlett med hela nio ligamål på elva starter. Med honom får Fulham en tydlig uppspelspunkt och ett rejält hot i motståndarnas box. Tillsammans med mittfältaren Andreas Pereira skapar dessa två en väldigt farlig duo som skapat oreda för flera konkurrenter. Med Pereiras fina tillslag skickar brassen in många fina inlägg till storväxte Mitrovic. Vi trodde inte vi skulle säga det men nyförvärvet Willian har också klivit in och gjort det riktigt bra. Vi minns honom från den mindre lyckosamma tiden i Arsenal, men brassen har fått en nystart i Fulham där han fått mer förtroende. Fulham har två raka segrar i bagaget över Leeds och Fulham där nykomlingen gjort totalt sex mål. De har löst vårt överspel i elva av deras tolv ligamatcher och vi har svårt att se ett Fulham som går mållösa ur lördagens möte.

Viktig seger senast

Everton tog en viktig seger i senaste omgången och är nu tillbaka i vinnarspåret efter tre tidigare förluster. Lampards gäng hoppas kunna bygga momentum efter den här segern och nu ska de ställas mot den formstarka nykomlingen Fulham. Everton ändrade lite i senaste segern mot Crystal Palace och det gav verkligen resultat. Lampard gav mittfältaren Iwobi en högre utgångsposition som liknade en mer nummer tio-roll och det satte fart på anfallsspelet. Iwobi stod för en riktigt stark insats och spelade fram till två av Evertons tre mål.

Vi förväntar oss att Lampard spelar med en liknande formation och startelva i lördagens batalj. Everton har blandat och gett men den anrika klubben har ändå presterat tillräckligt bra för att befinna sig i mittenskiktet av tabellen. De är inte i närheten av en bottenstrid just nu och det är från mitten och uppåt som en klubb av Evertons kaliber bör hålla till. Vårt överspel har suttit i fyra av deras fem senaste matcher och med en förlösande seger i senaste omgången kan Everton nog bjuda upp till dans här.

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:30
Fulham - Everton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.