Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Milan snittar 2.5 kort/match den här ligasäsongen.

  • Milan är det laget som har tredje flest tacklingar i Serie A den här säsongen.

  • Kortspelet har suttit i sex av deras åtta ligamatcher.

  • Domaren har dömt 61 Serie A-matcher och har ett kortsnitt på 4.6 kort/match.

  • Milan får klara sig utan ledaren och skyttekungen Zlatan Ibrahimovic. Med Zlatans frånvaro tror vi på en betydligt jämnare tillställning.

Zlatan saknas

Under söndagseftermiddagen bjuds på på ett spännande ligamöte i Serie A, det är nämligen serieledarna AC Milan som tar emot gästande Fiorentina hemma på San Siro. Men hemmalaget kommer till matchen med ett rejält avbräck – Den evigt unge Zlatan Ibrahimovic hittas på skadelistan och förväntas missa ett antal omgångar innan han är tillbaka.

Svensken har öst in mål i Milan den här säsongen och därmed tystat alla kritiker som benämner hans höga ålder. Det återstår att se hur Milan reagerar utan deras stora ledare på planen. Hemmalaget har gjort en kanonsäsong hittills och är fortsatt obesegrade efter åtta spelade ligaomgångar. I skrivande stund hittas laget högst upp i tabellen med 20 inspelade poäng. Men med tanke på Zlatans frånvaro, väljer vi att undvika själva 1X2-marknaden under söndagen. Istället har vi hittat ett fin kortspel inför den här bataljen. Milan snittar 2.5 kort/match den här ligasäsongen och löst vårt spelet i sex av åtta omgångar. Milan är det laget som har tredje mest tacklingar i hela Serie A just nu. Vi tror att mötet mot Fiorentina kan bli jämnt utan skyttekungen Zlatan, vilket i sin tur kommer generera till heta känslor och mer farliga situationer. Vi klickar i det spännande kortspelet!

Spännande kortspel

Fiorentina står inför en tuff uppgift under söndagseftermiddagen, det ska nämligen ta sig an formstarka AC Milan som leder hela Serie A just nu. För gästerna Fiorentina har det sett betydligt tuffare ut i de åtta inledande ligaomgångarna. Bortalaget hittas på en svag 15:e plats med åtta inspelade poäng och därmed relativt nära den stundande bottenstriden.

Men bortalaget gläds nog rejält av nyheten att skyttekungen Zlatan missar söndagens batalj. Men det är ytterst oklart hur Milan kommer reagera utan deras stora ledare längst fram, vilket gör att vi riktar blickarna mot kortspelet istället. Det är italienaren Rosario Abisso som kommer att hålla i pipan under söndagseftermiddagen. 35-åringen har dömt 61 Serie A-matcher under sin karriär och snittar 4,6 kort per varje Serie A-match. Han delade ut fyra kort i senaste ligamatchen mot Spezia och Juventus, vi tror på ytterligare en kortglad historia under söndagen!

Speltips.se ger tipset:

Milan över 1.5 kort hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/11 kl 11.12

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.