Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Roma kommer med fem raka vinster

  • Roma har släppt in ett mål i sina sex senaste matcher

  • Napoli har förlorat två raka hemmamatcher i Serie A

  • Roma har elva matcher utan förlust

Emotionell match

Vi avrundar fotbollshelgen med möte på San Paolo då Napoli och Roma gör upp om tre viktiga poäng i jakten på topplaceringarna. En extra viktig match för Napoli som spelar sin första match i Serie A sedan legendaren Diego Maradona gått bort. Trots att motivationen till vinst hos hemmalaget lär vara enorm, så har jag svårt att se laget hämta tre poäng när man ställs mot ett av Europas formstarkaste lag.

Napoli stod ju för en väldigt svag säsong sist, och än så länge har man inte lyckats särskilt bra under pågående säsong heller. Man blandar och ger alldeles för mycket. I Serie A har man faktiskt förlorat två raka hemmamatcher, först 0-2 mot Sassuolo och nu senast 1-3 mot Milan. Napoli är långt ifrån sitt bästa jag just nu och ställs mot ett riktigt starkt Roma.

Roma tar poäng

Roma är lag att räkna med denna säsongen. I Europa League leder man sin grupp komfortabelt och i Serie A har man endast tappat tre poäng ända sedan säsongsstarten. Roma blev tilldelade en förlust mot Verona i början av säsongen på grund av någon slarvig miss i spelartruppen, men matchen slutade egentligen oavgjort – så Roma är egentligen det enda laget inom den europeiska toppfotbollen som fortfarande inte förlorat en enda match sedan säsongen startade. Otroligt imponerande.

Roma är helt klart ligans formstarkaste lag just nu. Man kommer till Neapel med fem raka vinster, och har endast släppt in ett mål i de sex senaste matcherna. Offensiven har sett stekhet ut hela säsongen och på sistone har det defensiva arbetet levererat med. Här kan man mycket väl komma att noteras för sin första vinst borta mot Napoli på nästan tre år, men jag väljer att backa upp med ett kryss.

Givet val av sida!

Speltips.se ger tipset:

x2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.