Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Young Boys har löst BLGM-spelet i nio av deras tio senaste matcher.

  • Atalanta har löst vårt spel i fyra av deras fem senaste matcher.

  • Young Boys besegrade Man United med 2-1 i första gruppspelsmatchen.

  • Det blev 2-2 mellan Villareal och Atalanta i deras första gruppspelsmatch.

  • Young Boys har gjort hela 17 mål framåt på sju ligamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Comeon

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Vill framåt i alla lägen

Efter den första omgången i CL-gruppspelet ser det väldigt öppet ut i vissa grupper. Det blev inte alls som vi förväntat oss i grupp F. På förhand är Manchester United solklara favoriter, men Solskjaers gäng åkte på en överraskande förlust mot Young Boys. Därmed är gruppen just nu betydligt mer öppen än vad vi trodde den skulle vara. Italienska Atalanta ska nu ta sig an Young Boys och det är väldigt viktiga poäng som står på spel.

Atalanta har fått sig en relativt bra start i ligaspelet med elva inspelade poäng efter sex omgångar. De hänger på i toppen och jagar ytterligare en plats i Europa-turneringarna nästa säsong. Men just nu ska de framförallt fokusera på den nuvarande turneringen där de har en bra chans att nå slutspel. I första gruppspelsmatchen blev det ett oavgjort resultat mellan Villareal och Atalanta. Matchen slutade 2-2 och det var verkligen en sevärd tillställning på Estadio de la Ceramica. Atalanta fortsätter att spela en offensiv fotboll där viljan att gå framåt är stor. De har dessutom några riktiga vassa avslutare där framme och det har vi fått se i ligaspelet också. Atalanta spelade 2-2 mot mästarna Inter i den senaste ligamatchen och det var ett styrkebesked för de förstnämnda. Vårt BLGM-spel har suttit i fyra av deras fem senaste matcher, vi tror på en liknande historia när de jagar en viktig trepoängare i tisdagens CL-möte!

Överraskade mot Man United

Det var många som höjde på ögonbrynen när de såg att Young Boys hade gjort 2-1 mot favoriten Manchester United. Ett rött kort på Wan Bissaka i första halvlek lade grunden för segern. Ledningsmålet kom dessutom till efter en misslyckad hemåt-passning av inbytte Jesse Lingard. Young Boys tog minst sagt vara på Manchester Uniteds misstag och lyckades alltså knipa en ovärderlig trepoängare.

Att Young Boys är med i racet om slutspelsplatserna blev ett faktum efter första segern, men då krävs det ytterligare några riktigt höga prestationer från gästernas håll. Just nu är Young Boys det enda laget med tre poäng i gruppen och därmed är självförtroendet på topp. I ligaspelet har de fått mer konkurrens av storklubben Basel som är påväg uppåt igen. Young Boys har bjudit på massvis med mål och vårt BLGM-spel har faktiskt suttit i nio av deras tio senaste matcher. Vi såg att Young Boys kunde göra mål mot Manchester United så chanserna till att de gör mål mot Atalanta också är väldigt stora.

fotboll, champions league
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:45
Atalanta - Young Boys
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.