Ferencvaros gör första målet hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 15:45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ferencvaros har tagit ledningen i två av deras tre inledande matcher i ligan.

  • Ferencvaros har tagit ledningen i deras samtliga Champions League-kvalmatcher.

  • Molde har släppt in det första målet i fem av deras senaste sex senaste ligamatcher.

  • Molde är i rätt så dålig form med tre raka ligaförluster.

  • I det första mötet hade Ferencvaros en 2-0 ledning.

Ungrarna smått favoriter

Det första mötet lagen emellan blev en riktig rysare. Fram till den 54e minuten hade Ferencvaros en 2-0 ledning, men Molde lyckades vända till 3-2 på mindre än 20 minuters spel. I den 87e minuten däremot kvitterade Igor Kharatin på straff vilket innebar att Molde fick ett rejält tufft utgångsläge inför returmötet i Budapest. Antingen så kan de kryssa, så länge de gör tre mål eller fler, eller så måste de vinna. Det blir ingen lätt uppgift, bara två lag har lyckats vinna borta mot Ferencvaros sedan den fjärde oktober 2019.

Utöver det faktum att Ferencvaros inte har förlorat på sina tre inledande matcher i ligan har de även gjort bra ifrån sig i Champions League-kvalspelet. I den första omgången slog de ut Djurgården. I den andra respektive tredje rundan slog de ut självaste Celtic och Dinamo Zagreb, där båda resultaten ändå får anses som “skrällar”. Ferencvaros är definitivt ett lag att räkna med och de verkar vara fast beslutna att spela i ett CL-gruppspel.

Molde i dålig form

Molde gjorde verkligen tapper insats i det första mötet när de vände ett 0-2 underläge på drygt 18 minuter. Tyvärr räckte inte det till vinst och frågan är om de har det i sig att göra ännu en kanonmatch på bortaplan mot ett bättre motstånd. Molde har även varit i rätt så dålig form på sistone. De har tre raka förluster i ligan och de tappar alltmer mark i kampen om Europaplatserna i Tippeligaen.

Det ska dock sägas att Molde vilade en hel del spelare i deras senaste match mot Sandefjord, men viktiga spelare som Magnus Wolff Eikrem och Eirik Hestad hoppade in i andra halvlek. Det lär nog inte påverka dem särskilt mycket inför tisdagens match, men en sak är säker och det är att varenda Moldespelare måste vara rejält påkopplade om de ska ha en chans till gruppspelet. Tyvärr har de ju en rejäl uppförsbacke och som Ferencvaros har spelat under kvalrundorna är de ändå favoriter, och de lär vilja öppna starkt med ett ledningsmål.

Speltips.se ger tipset:

Ferencvaros gör första målet hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 15:45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.