Match: Argentina-Uruguay (VM-kval) | Speltips: BLGM | Odds: 1,95 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: Bet365

VM-kvalet rullar vidare i Sydamerika när Argentina tar emot Uruguay, som stått för ett strålande kval och befinner sig på en första plats i kvaltabellen.

Med fyra vinster, en oavgjort och en förlust på de sex inledande matcherna för Uruguays del ligger laget välförtjänt i topp. För Argentinas del ligger man på en tredjeplats efter en aningen knackigare inledning, med endast tre segrar, två oavgjorda och en förlust på sex matcher. Här gäller det för Argentina att visa att man kommit över finalförlusten på straffar mot Chile i Copa America.

Senaste nytt är att Messi inte riktigt är redo för spel efter en skada han ådrog sig i ligaspelet. Troliga startelvor:

Romero – Rojo, Funes Mori, Otamendi, Mercado – Mascherano, Banega, Biglia – Lamela, Di Maria, Dybala

Muslera – Periera, Fucile, Godin, Silva – Sanchez, Rios, Gonzalez, Ramirez – Cavani, Suarez

Statistiskt sett har Uruguay haft svårt mot Argentina på bortaplan genom åren, de fyra senaste bortamatcherna i kvalsammanhang har samtliga slutat i förlust. I samtliga matcher mäktade Argentina med att göra två mål eller fler. Och här kan man verkligen inte blunda för lagens offensiva stjärnor. Ett anfall bestående av Cavani-Suarez är nästan målgaranti, och spelare som Lamela, Di Maria och Dybala kan stå för underverk om allt skulle stämma. Helt klart ett avbräck om Messi inte skulle komma till spel, men håll ögonen på Dybala som har en hel del han vill bevisa. Här tror jag på en rolig och fartfylld match där jag tror att båda lagen hittar nätet. Lycka till!