Match: Grekland-Albanien (U21 kval) | Speltips: X2 | Odds: 1,95 | Spelstopp: 16:44 | Spelbolag: LeoVegas

1/2 rekar satt igår för min del, Sverige skrälltog poäng mot Kroatien i U21 kvalet vilket var riktigt kul. Dessvärre så svek Belgien oss och förlorade mot Spanien, ett spel som jag faktiskt ångrar lite nu i efterhand.

Idag ska vi återigen testa U21 kvalet då jag tycker inte oddsen är riktigt rättvist satta sett till statistiken. Grekland har hittills tagit totalt 7 poäng på sina 6 spelade matcher och har en målskillnad på 8-7. Lagen man tagit poäng mot är Lichenstain där det blivit två enkla segrar och oavgjort mot just Albanien. Jag tycker inte Grekland imponerat hittills, segrar mot en förhållandevis dålig nation och ett oavgjort resultat mot en helt okej motståndare. De tre förlusterna har kommit mot Portugal, Ungern och Israel, borde man verkligen inte ha tagit minst ett poäng där? Nja, det finns mer att önska från Grekland.

Albanien har dock inlett kvalet på ett strålande sett och har faktiskt endast förlorat 2 av 8 matcher, varav båda dessa förluster kommit mot superlaget Portugal. Men samtidigt har man tagit poäng mot lag som Tjeckien, Italien, Grekland, Israel och Ungern. Det känns som att 4,50x pengarna är på tok för högt för bortasegern då statistiken inte riktigt håller med. Albanien är en klar underdoog men man bör ha bra chans här att åtminstone ta ett poäng. Vi testar X2 till 1,95x pengarna hos LeoVegas!