Match: Sporting Gijon-Sevilla (La Liga) | Speltips: Sevilla | Odds: 1,90 | Spelstopp: 13:00 | Spelbolag: 10BET

Ligatvåan Sevilla gästar Sporting Gijon, och med tanke på hur spelet sett ut på sistone är tvåan riktigt spelvärd.

Sevilla har stått för en riktigt stark inledning på säsongen, laget ligger på en andra plats i tabellen med sex vinster, två kryss och endast en förlust på de nio inledande matcherna. Man kommer till matchen med sex segrar på de sju senaste matcherna, senast stod man för en mycket stark prestation när man besegrade Atletico Madrid med 1-0. Formen är som ni ser väldigt fia, precis som segerchanserna här.

Om Sevilla öppnat säsongen starkt så har Gijon öppnat riktigt dåligt, en 18:e plats i tabellen är en tydlig indikation. Endast två vinster har man, samtidigt som man kryssat i två matcher och förlorat hela fem. Inte mycket har stämt för Gijon under säsongen, lagets största problem ser ut att vara offensiven som inte levererat, endast sju mål framåt på nio matcher är inte godkänd för en klubb som siktar på att hålla sig kvar i högsta divisionen.

Sevilla har sett riktigt starka ut den senaste tiden och man har endast en poäng upp till förstaplatsen, tror inte man bränner en sådan chans när man ställs mot ett svagt Gijon. Till 1,90 måste jag plocka tvåan som ser fin ut, lycka till vid rygg!