Match: Vitesse-PSV (Eredivisie) | Speltips: BLGM | Odds: 1,57 | Spelstopp: 19:45 | Spelbolag: 10BET

Ett intressant möte att vänta i den holländska högstadivisionen, formstarka Vitesse tar emot guldkandidaterna PSV och det mesta talar för en jämn och målrik historia.

Vitesse är väldigt formstarka för tillfället, laget befinner sig på en sjunde plats i tabellen och har endast en förlust på de sju senaste matcherna, samtidigt som man vunnit fyra matcher och kryssat i två. I lagets fem senaste matcher har BLGM-spelet suttit som ett smäck, och det är det spelet jag siktar in mig på igen. För PSV:s del har man efter en klockren inledning på säsongen börjat tappa lite mot slutet, på de sex senaste matcherna har det bara blivit en seger, samtidigt som man kryssat i tre matcher och förlorat två, vilket gjort att man ramlat ner till en fjärdeplats i tabellen. I fyra av lagets fem senaste matcher har BLGM-spelet suttit.

Förväntar mig en väldigt jämn match som jag tror kan bli målrik. Båda lagen kommer från målrika matcher, Vitesse ser riktigt starka ut för tillfället och PSV måste plocka en seger om inte avståndet upp till serieledarna ska öka. Tror starkt på att båda lagen gör mål och jag plockar BLGM, lycka till vid rygg!