Match: Golden State Warriors-Atlanta Hawks (NBA) | Speltips: Golden State över 113,5 poäng | Odds: 1,75 | Spelstopp: 04:30| Spelbolag: 10BET

Golden State Warriors och Atlanta Hawks drabbar samman under natten, och det är inte mycket som talar för gästerna här. Ettan är urstark.

Golden State har hittat storformen, man är löjligt starka offensivt just nu. Segern mot Minnesota Timberwolves senast var lagets 11:e raka seger, och dessförinnan plockade man två enkla back-to-back-segrar mot LA Lakers, i hemmamötet stod man för hela 149 (!) poäng och det är helt sinnessjukt. Ser inte hur Atlanta ska stå emot firma Curry-Durant-Thompson här. Grejen med detta Warriors är att man faktiskt inte är så bra defensivt, men vad spelar det för roll när motståndarna inte hänger med offensivt? Offensivt spelar man i en egen liga, och sätter man inte minst 120 poäng mot ett formsvagt Atlanta inatt så är det en skräll i mina ögon. Gästerna har fem förluster på de sex senaste matcherna, och senast förlorade man med hela 15 poäng mot Lakers, som åkte på pisk deluxe mot Golden State.

Att hemmalaget fixar minst 114 poäng och tar 12:e raka segern inatt ser jag som skrivet i sten. Lycka till vid rygg!