Match: Memphis Grizzlies-Charlotte Hornets (NBA) | Speltips: Grizzlies +4,5 | Odds: 1,58 | Spelstopp: 02:05 | Spelbolag: 10BET

Ett mycket jämnt möte att vänta när Memphis Grizzlies och Charlotte Hornets gör upp inatt, det är hemmalaget som ser starkast ut och vi tror de täcker handicap-linan.

Dagsformen är det som avgör lite här känns det som. Memphis har sett starka ut på senare tid, åtta segrar på de tio senaste matcherna och sju segrar på de åtta senaste. Efter hemmaförlusten mot Miami Heat för tre dagar sedan så tog man revansch senast när man vann borta i ett back-to-back-möte. Nu tar man emot Charlotte Hornets, och jag tror hemmalaget utmanar ordentligt. Vinstchanserna är fina. Gästerna plockade en viktig seger mot New York Knicks senast, segern var knapp men det var lagets första seger efter fyra raka förluster och totalt tredje segern på de nio senaste matcherna. Känns som att det är lite fördel Grizzlies här, som dessutom har haft ett stort övertag på hemmaplan mot Hornets historiskt sett.

Jag tror Grizzlies täcker +4,5-linan, känns mycket bra på förhand. Lycka till vid rygg!