Match: Värnamo-Halmstad (Superettan) | Speltips: 1X | Odds: 1,65 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: LeoVegas

Dagens andra speltips blir även det på Superettan då utbudet inte riktigt är vad man hoppats på, trots det har vi hittat bra värde i Värnamo-Halmstad. Värnamo är starka på hemmaplan och vi har svårt att se laget förlora ikväll trots att man möter serietvåan Halmstad.

Hemmalaget Värnamo som startade säsongen på ett fantastiskt sätt och var länge med i toppen men har allt eftersom halkat längre ner i tabellen. Man ligger för tillfället på en åttondeplats i tabellen med 28 inspelade poäng men det är en bra bit från toppen. Om man ska ha någon chans att ta ikapp krävs det att man vinner i stort sätt alla de resterande matcherna av säsongen och det är nog högst osannolikt. Det som har varit speciellt med Värnamo under året är att man är väldigt starka på hemmaplan och har numera hela 10 matcher utan förlust vilket är enormt starkt. Trots att man idag möter ett Halmstad med hög potential tror jag att man kan lösa uppgiften ändå på ett bra sätt och åtminstone få med sig ett oavgjort resultat.

Halmstad har sett lite sämre ut mot slutet och även om poängen kommit in ändå så har man vunnit med knapp marginal. Just nu ligger man tvåa med 41 inspelade poäng vilket man ska ha att tacka för den fanatiskt fina vårsäsongen som laget stod för. Laget är extremt starka på hemmaplan men när man spelar borta så brukar det bli lite tuffare. Endast 3 av de 6 senaste bortamatcherna har slutat med seger och när man nu möter ett av seriens starkaste hemmalag blir det nog extremt tufft.

Jag är tveksam på om Värnamo får med sig en seger idag men ett oavgjort resultat bör man absolut kunna klara av att ordna. Jag testar 1X till 1,65x pengarna hos LeoVegas!