Match: Genk-Sassuolo (Europa League) | Speltips: Sassuolo DNB | Odds: 1,83 | Spelstopp: 21:05 | Spelbolag: CherryCasino

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Sassuolo är mitt lag i Europa League den här säsongen. Tror absolut italienarna kan gå hela vägen, vilket fantastiskt lagbygge Eusebio Di Francesco har stått för. Offensiv fotboll som gäller för hela slanten, finns inget lag Sassuolo fruktar. Att bara köra över Athletic Bilbao med 3-0 som om ingenting, ja det förtjänar respekt och inget annat.

Vid seger här ligger man riktigt bra till i tabellen. Jag tror inte man får allt för stora problem mot ett relativt svagt Genk, som enligt mig är klasser under Sassuolo. Belgarna har fyra förluster på de fem senaste matcherna och formen är ett stort frågetecken. Här kommer italienarna att dominera större delar av matchen, som man så ofta gör. Di Francesco står alltid för en underhållande offensiv fotboll och det finns inga undantag what so ever. Man spelar med ett så stort självförtroende, hela laget går in i turneringen helhjärtat.

I anfallet väntas stjärnan Berardi ta en startplats efter att ha missat mötet med Bilbao i första omgången, det säger en hel del om detta lag som trots avsaknaden av den stora stjärnan och målskytten fullständigt kör över motståndet. Här tror jag starkt på Sassuolo och spelar tvåan DNB, det vill säga pengarna tillbaka vid oavgjort, till 1,83. Lycka till vid rygg!