Match: Manchester United-Zorja Luhansk | Speltips: United Ö6,5 hörnor | Odds: 1,83 | Spelstopp: 21:05 | Spelbolag: CherryCasino

Efter förlusten mot Feyenoord är Manchester United pressade att ta tre poäng här, för att ha chans till avancemang. Motståndare för dagen är ukrainska Zorja Luhansk, ett lag jag inte kan någonting om. Säger nog en hel del om motståndarna. Jag avstår från 1X2-marknaden och testar hörnmarknaden. Här kommer det bli spel mot ett mål, United kommer dominera totalt och jag är säker på att hörnorna kommer dugga tätt.

I de två senaste ligamatcherna har man klarat denna lina (7 hörnor och 8 hörnor). Mot ett betydligt svagare motstånd tror jag man får en fin utdelning i form av många hörnor, för matchbilden är ju väldigt väntad. Ett United som öser på, och ett Zorja som parkerar bussen, rensar för fullt och hoppas på det bästa.

Jag synar United över 6,5 hörnor till 1,83. Inte ens vid en eventuell tidig tvåmålsledning tror jag man slappnar av och dödar tempot, man kommer spela runt motståndarnas straffområde större delar av matchen och det är en väldigt fin förutsättning för hörnspelet. Lycka till vid rygg!