Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolfsburg har gått starkt under hösten, i skrivande stund ligger man på en fjärdeplats i tabellen

  • Dortmund har nyligen sparkat Favre, men har inte övertygat under sin nya tränare

  • Wolfsburg har endast en (!) förlust över tretton matcher i Bundesliga

  • Wolfsburg har vunnit tre av sina fyra senaste matcher

  • Dortmund förlorade sin senaste ligamatch mot Union Berlin, ingen speciellt fin dagsform

Blandar och ger

Efter storförlusten mot Stuttgart valde Dortmund att sparka Favre och istället tillsätta Terzic vid rodret. Under sin nya tränare har man inte fått den där omedelbara positiva effekten som vi ofta får se vid tränarbyten, istället har man blandat och gett. Man inledde visserligen med att besegra Werder Bremen, men därefter, i lagets senaste ligamatch, föll man mot Union Berlin. Nu senast avancemang.i cupen, men då hette ju motståndet Braunschweig, ett lag från tyska andradivisionen.

Målproduktionen har inte varit sig lik på senaste tiden heller, men så har man ju saknat Haaland där framme. Norrmannen lär inte starta mot Wolfsburg även om spelaren börjat träna med laget ännu, oklart om han ens kommer få komma till spel.

Lite svårt att veta var Dortmund befinner sig just nu, man har inte övertygat allt för mycket men samtidigt inte varit någon större besvikelse. Räknar med att man får det tufft mot Wolfsburg här.

Ruggigt fin höst!

Wolfsburg öser på i Bundesliga och välkomnar det nya året efter att ha avslutat det förra på topp. Ska bli intressant att se vad man kan åstadkomma under andra halvan av säsongen, hittills har man ju imponerat stort. Efter tretton omgångar spelade ligger man på en fjärdeplats i tabellen över Bundesliga, och extra anmärkningsvärt är att man faktiskt bara förlorat en match hittills – en knapp förlust mot Bayern. Utöver det resultatet kan vi konstatera att man under sina senaste åtta matcher kryssat en och vunnit sex. Här lär man stå upp bra!

Wolfsburg kommer visserligen med en del avbräck efter att några spelare varit tvungna att isolera sig över uppehållet – men Dortmund kommer ju inte med en helt frisk trupp heller. Utöver Haaland saknar man även Hazard och Schmelzer samtidigt som Hummels är tveksam till spel.

Wolfsburg +1,0 mål klickas, med insatsen tillbaka ifall Dortmund skulle vinna med uddamålet.

Speltips.se ger tipset:

wolfsburg +1,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/1 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.