Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona löser spelet i tre av de fyra senaste

  • Barcelona har alltjämt mycket kvalitet framåt, men defensivt håller man inte nivån

  • Huesca löser spelet i två raka

  • Barcelona bjuder bort alldeles för mycket både i misstag men även i de fasta situationerna

Lyckas man störa katalanerna?

Huesca flyttades ned till Segunda inför förra säsongen, men det visade sig bli en kort session i andradivisionen. Nu är man alltså tillbaka i La Liga direkt igen, även om det ser ut som att man kommer behöva spela i andraligan nästa säsong igen. Huesca ligger sist i tabellen, man har endast lyckats vinna en match över sexton omgångar och har dessutom släppt in näst flest mål. Trots detta tror jag man kan komma att störa Barcelona här, Huesca har kryssat hela nio matcher hittills och har alltså förlorat blott sex ligamatcher. Barcelona tappar ju poäng alldeles för ofta så det hade absolut inte förvånat om Huesca noteras för ett tionde kryss på söndag.

Huesca löser spelet i två raka inför mötet och ser vi till de tio senaste så löser man spelet i sju av dessa.

Fortsätter underprestera

Ronald Koeman har inte lyckats alls bra med Barcelona hittills. Poängtappen är alldeles för återkommande och man imponerar inte alls spelmässigt heller. La Liga-titeln känns redan nu utom räckhåll trots att man inte ens spelat halva säsongen, vilket såklart är alldeles för dåligt. Defensivt ser man väldigt sårbara ut, man bjuder bort otroligt mycket genom både individuella misstag och på fasta situationer. Gerard Pique är fortsatt borta, vilket betyder att man spelat mycket med oerfarna spelare som Aruajo och Mingueza. Inför mötet mot Huesca är Lenglet tillbaka, men han har inte stått för en bra säsong han heller.

Positivt för Barcelona är att Messi är tillbaka efter att ha missat senaste matchen. Man har ju trots allt väldigt mycket kvalitet framåt och offensiven går sällan mållös. Arbetet bakåt är dock en stor besvikelse och jag räknar med att man får det tufft mot Huesca, så som man haft det mot i princip alla lag man stött på under hösten i ligaspelet.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.