Werner (CFC) gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Timo Werner gjorde mål i cupmatchen mot Tottenham senast.

  • Timo Werner har varit en frisk del av Chelseas inledning den här säsongen.

  • Werner har målskyttet i sig och det är bara en tidsfråga innan det smäller till i Premier League.

  • Werner har varit stor bidragande faktor till mycket i Chelseas offensiv än så länge, den här säsongen.

  • Werner kan utnyttja sitt fina ljupledsspel mot Crystal Palace, som kan få det tungt i djupet.

Oerhört viktigt

Chelsea spelar mot Crystal Palace under lördagen, en match som blir livsviktig, redan såhär tidigt in på säsongen. Allt stämmer inte till hundra procent i Chelsea, trots att man värvat för stora pengar den här sommaren – kanske är det just därför det går knackigt. Det tar tid att få ihop ett sånt här lag, med många nya spelare. Ser man till det positiva så lär Chelsea explodera när det väl sitter, där spelare som Werner, Havertz och co kommer göra skillnad i Lampards lag.

Under lördagen ställs man inför en uppgift som man bara skall klara av. Chelsea har vunnit fem raka matcher mot Palace, ett fint facit inför uppgiften. Jag väljer att sikta in mig på målskyttet, just hos hemmalaget, där jag tror Timo Werner gör sitt första Premier League-mål den här säsongen. Detta grundar jag på att han har stora chanser att utnyttja i ljupled här, då Crystal Palace försvarsspel är lite svagare i den delen, speciellt mittlåset. Werner kan göra mål, det visade han senast och det är bara en tidsfråga innan han presenterar sig i ligan. God chans här, när Chelsea måste ta tre poäng!

Tuff bortamatch

Fem raka förluster mot Chelsea – det är inget facit man vill ta del av som Crystal Palace-spelare inför bortamötet mot storklubben under lördagen. Här har vi klara favoriter, men saken är den, att Chelsea inte alls lever upp till förväntningarna just nu – trots alla nyförvärv. Crystal Palace skall inte räknas bort på alla sätt som går, åtminstone inte att man kan hota hemmalaget. För det kan man, och det kommer man göra. Chelseas försvarsspel är som det är, och det skall bli intressant att se om Thiago Silva kan få ordning på detta.

Trots hoppet om att Chelsea kan få en rejäl utmaning här, så klickar vi ett spel som har med Chelsea att göra. Crystal Palace kan straffas i djupled, mot just Timo Werner, ett spel som man måste stoppa den här dagen.

Speltips.se ger tipset:

Werner (CFC) gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.