Jag väljer att spela på Real Madrid. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid har vunnit fyra av det senaste fem La Liga matcherna.

  • Real Madrid har vunnit nio av det tio senaste mötena mot Espanyol.

  • Espanyol har bara en seger under säsongens La Liga spel.

  • Klasskillnaden i trupperna är stora, Real Madrid är givna favoriter.

  • Real Madrid har vunnit det senaste två bortamatcherna.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Real Madrid att vinna matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Formen?

Real Madrid åker till mötet mot Espanyol sugna på att vinna igen efter två matcher utan seger. Efter en väldig bra säsongstart av Real Madrid har de de börjat tappa poäng. Senast i ligaspelet var det Villareal som kom till Santiago Bernabéu och delade på poängen. Villareal är ett tufft motstånd och en poäng från det mötet är okej. Chockförlusten i veckan ställer desto mer frågor, när Sheriff Tiraspol slog Real Madrid på Santiago Bernabéu med 1-2. Det är en av de största skrällarna jag kan komma ihåg. Trots de tycker jag inte man ska dra för stora växlar över dessa tappade poängen. Real Madrid leder fortsatt La Liga, de kommer även avancera vidare i Champions League trots förlusten senast vågar jag garantera.

Nykomlingarna Espanyol har blandat och givit under den första etappen av La Liga säsongen. De har gjort det klart godkänt med sina sex inspelade poäng som innebär en fjortonde plats i tabellen. Jag tror Landslagsuppehållet kommer lägligt för Espanyol som med en rätt tunn trupp kan få nödvändig vila. Det är på hemmaplan Espanyol tagit deras flesta poäng och varit allra bäst. Där tog de sin hittills ända seger mot Alaves med 1-0 och ställde även till stora problem för Atletico Madrid.

Givna Favoriter

Real Madrid behöver studsa tillbaka igen efter det två senaste matcherna där de inte imponerat. Jag räknar med att vi får se ett väldigt motiverat bortalag som vill visa kvalitén de besitter igen. Det är den sista matchen innan landslagsuppehållet, jag kan garantera att Real Madrid vill behålla sin serieledning in i uppehållet. Espanyol har dock visat att hemma på Estadi Cornellà-El Prat är det inte helt lätt att bara komma och hämta trepoäng. Jag ser ändå Real Madrid som den givna favoriten i detta mötet.

Real Madrid har trots det tappade poängen senast fin form i La Liga där de vunnit fyra av det fem senaste matcherna. Klasskillnaden ska vara stor i detta mötet sett till trupperna, det har Real Madrid även visat historiskt med nio vinster på det senaste tio mötena mot Espanyol. Trots hemmaplan för Espanyol har Real Madrid visat att bortaspelet inte har varit några problem. De åker till mötet med Espanyol med tryggheten att det vunnit sina två senaste bortamatcher. Jag väljer att syna att Real Madrid städar av Espanyol och vinner denna matchen!

fotboll, La Liga
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:15
Espanyol - Real Madrid
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.