Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Napoli har varit Serie A bästa lag under säsongsinledningen.

  • Båda lagen har gjort minst ett mål i sina sex senaste matcher.

  • Fiorentina har inlett denna säsongen väldigt starkt.

  • Fem av Fiorentinas sex matcher har resulterat i att båda lagen hittat nätet.

  • Båda lagen sitter på två väldigt heta anfallare, i Dušan Vlahović för Fiorentina och Victor Osimhen för Napoli.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Formstarka

Fiorentina tar emot serieledarna Napoli på Artemio Franchi i sjunde omgången av Serie A. Fiorentina som efter fjolårets haveri verkligen visat en annan form under säsongsinledningen. Mycket av succén ska tillskrivas tränaren Vincenzo Italiano som kom inför säsongen. Fiorentina hade även under fjolåret en bra trupp, som till denna säsongen spetsades med några nyförvärv. Vincenzo Italiano har verkligt fått ut lagets fulla potential under inledningen. Fiorentina spelar dessutom en väldigt sevärd fotboll som är offensivt inriktat och där de vill vara det spelförande laget. Fiorentina är i god form och har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Senast vann de på bortaplan mot Udinese med 0-1 efter mål av Dušan Vlahović.

Napoli åker till Florens med gott självförtroende efter sex raka segrar i Serie A och Serieledning. Napoli har verkligen imponerat på många under säsongsinledningen. Offensiven har varit stekhet och de har fått igång stjärnanfallaren Victor Osihmen. Senaste slog det Cagliari på hemmaplan utan några som helst problem med 2-0. Napoli spelade även europaspel under veckan i Europa League. Där de förlorade sin första match denna säsongen i mötet med Spartak Moskva. 

Offensiv stjärnglans

Den gemensamma nämnaren i båda lagen har varit hur bra offensiven har funkat. Båda lagen sitter dessutom på ung stjärnskott i forwards positionerna, i Dušan Vlahović för Fiorentina och Victor Osimhen för Napoli. Det blir en match i matchen och det ska bli intressant och se vem som går vinnande ur den duellen. Matchen på förhand känns väldigt jämn och detta kan vara Napolis tuffaste test hittills denna säsongen. Jag väljer därför att titta mot ett målspel i detta mötet.

Med lagens dagsform och offensiva styrkor har denna matchen alla möjligheter att bli väldigt målrik. Ingen av lagen har ännu lämnat en match denna säsongen mållösa. Fem av Fiorentinas matcher har även resulterat i att båda lagen hittat nätet. Detta är också sista omgången innan vi går in i ett landslagsuppehåll. Båda lagen kan därför stå för en ordentlig urladdning i detta mötet. Givet dessa förutsättningar är jag tämligen övertygad om att båda lagen gör mål i denna match!

 

fotboll, Serie A
|
units: 3/5 - spelstopp: 18:00
Fiorentina - Napoli
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.