båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leeds har haft ett målsnitt på fem mål per match under sina tre inledande matcher

  • Manchester City har hittills varit involverade i elva mål på två matcher

  • Manchester City stötte på stora problem mot Leicester senast när man föll med 5-2

  • Leeds skickade in tre bollar mot Liverpool i första omgången för att sedan göra fyra mot Fulham, man levererar offensivt

Imponerar

Vi avslutar lördagen med ett högintressant möte i Premier League när Leeds och Manchester City drabbar samman. Leeds är som bekant nykomlingar för säsongen, men man har imponerat stort hittills och ska inte underskattas. Med Bielsa vid rodret inledde man serien med att störa regerande mästarna Liverpool enormt, efter att ha förlorat med 4-3. Man studsade dock tillbaka direkt och hoppade på vinnarspåret igen, två raka vinster nu inför mötet mot City. Visst, vinst mot Fulham och Sheffield United är väl inte samma sak som att ställas mot Pep Guardiola, men City stod ju inte för någon speciellt bra match sist så här bjuds Leeds på ett ypperligt tillfälle att ta poäng och kanske till och med vinna matchen.

Hittills har vi bjudits på målkalas efter målkalas i Premier League och lördagens kvällsmatch lär inte bli något undantag. På förhand är det detta ett av de möten som skriker mål mest – inte minst med tanke på hur lagen presterat under inledningen. Leeds har spelat 4-3 två gånger med en förlust och en vinst, och har sammanlagt snittat fem mål per match under de inledande tre omgångarna.

Givet målspel

Det blev en stabil seger i öppningsmatchen för Guardiola och hans manskap när man komfortabelt tog tre poäng mot Wolverhampton efter 3-1. Härliga tre poäng och en härlig start på säsongen, men det skulle bli kortvarigt. Redan i omgången efter, lagets senaste match, föll man med hela 5-2 (!) mot Leicester på hemmaplan. Ett otippat resultat, men samtidigt inte allt för förvånande med tanke på att City var en rätt stor besvikelse i fjol. En tuff match väntar, jag tror att Leeds kan störa Manchester City.

City har även dem alltså bjudit på underhållande, målgenerösa matcher inledningsvis där man varit involverade i elva mål på två matcher. Finns inget vidare spelvärde i överspelet i min mening, men att vi bjuds på ett så pass högt odds på att båda lagen hittar nätet minst vars en gång är förvånande. Undertecknad klickar målspelet och investerar tre units, här kan det komma att smälla till rejält!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.