Under 2.5 mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/10 kl 13.42

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i två av Newcastles tre ligamatcher.

  • Burnley har gått mållösa i deras två senaste matcher.

  • Underspelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten.

  • Det är två lag som gillar att prioritera defensiven och de spelar därför med väldigt låga försvar.

  • Newcastle spelade 1-1 mot Tottenham i förra omgången. Målvakten Karl Darlow briljerade i Dubravkas frånvaro.

Godkänd start på säsongen

Vi bjuds på en ny omgång av Premier League innan landslagsuppehållet drar igång. Under lördagen spelas det fyra ligamatcher i den engelska högstaligan. Den sista äger rum på St James Park kl 21.00 och det är Newcastle som tar emot gästande Burnley. För hemmalaget är det deras fjärde match för säsongen medan gästerna spelat en mindre såhär långt.

Newcastle är smått favoriter inför detta mötet enligt oddssättarna. Det beror främst på att hemmalaget har fått sig en bättre start på säsongen än gästerna. Newcastle hittas i skrivande stund på en tionde plats i tabellen med fyra inspelade poäng. Det har blivit en vinst, en oavgjord och en förlust såhär långt. Likt tidigare säsonger spelar Steve Bruce en fotboll där man prioriterar försvarsspelet först, detta brukar därmed leda till relativt lite mål i lagets matcher. Underspelet har suttit i två av deras tre ligamatcher den här säsongen.  Newcastle lyckades spela 1-1 mot storklubben Tottenham förra omgången, målvakten Karl Darlow var briljant mellan stolparna.

Prioriterar försvaret

Burnley startade som sagt ligaspelet en vecka senare på grund av Manchester Uniteds extra vilodagar. Sean Dyche och hans mannar har alltså bara spelat två ligamatcher än så länge. Men Burnley hade nog önskat sig en betydligt bättre inledning på den nya säsongen. Gästerna hittas i botten av tabellen med två raka förluster.

De åkte på en rejäl läxa när Leicester besegrade laget med 4-2. Det hör inte till vanligheterna att Dyches mannar släpper in fyra bollar i en ligamatch mot ett lag utanför “The Big Six”. Likt hemmalaget prioriterar även gästerna ett stabilt försvarsspel. Dyche har många gånger fått kritik för att spela en tråkig fotboll. Burnley spelar med ett lågt försvarsspel och måttar gärna långbollar på sina två targetspelare längst fram. Men gästerna har sett oerhört trubbiga ut i offensiven under de två första omgångarna. Nu är det två defensiva lag som drabbas samman och därmed känns underspelet nära till hands!

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/10 kl 13.42

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.