Jag väljer att spela på Aston Villa vinst i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har verkligen kommit igång och är i bra form.

  • Tottenham är ett stort frågetecken sätt till säsongsinledningen.

  • Aston Villa vann det senaste mötet mot Tottenham.

  • Oddset på en Aston Villa seger är på tok för högt.

  • Aston Villa har vunnit deras två senaste Premier League matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Aston Villa att vinna matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Imponerar inte

Vi har kommit fram till sjunde omgången av Premier League som är den sista innan vi går på landslagsuppehåll. Uppehållet kommer lämpligt för Tottenham som inte är i någon vidare form. De Spurs som vann sina tre första matcher och ledde Premier League har inte synts till på sistone. Trots segrarna i början av säsongen var prestationerna aldrig särskilt lovande. Många synade att förlusterna skulle börja komma vilket det nu också har. I senaste Premier League matchen förlorade Tottenham i North London derby mot Arsenal. Vilket blev droppen för många Spurs anhängare, som nu helt tappat förtroendet för nya tränaren Nuno Espírito Santo. Truppbygget har en hel del kvalitet men är inte fulländat. Tottenham tog dock en skön seger under veckans Conference League spel. Vinsten med 5-1 mot Ns Mura tar inte bort några frågetecken men en seger är något att bygga vidare på.

Ett lag som dock imponerar för tillfället är Aston Villa som efter att ha varit lite trögstartade verkligen hittat formen. Det två senaste segrarna har verkligen varit imponerande. Där Aston Villa slagit både Everton och nu senaste Manchester United på bortaplan. Det tog lite tid efter tappet av Jack Grealish men nu tycks Aston Villa hittat väldigt rätt. Laget är väldigt slagkraftigt och för tillfället är det svårt att hitta ett lag i mer medgång.

Bjudodds 

Aston Villa åker till norra London med en väldigt hög tuppkam med vetskapen att det kan slå det flesta lagen i serien. Oddsbolagen ligger väldigt snett på det sätt till favoritskapet i denna matchen anser jag. De har Tottenham som oddsfavoriter i matchen, det håller jag inte alls med om. Aston Villa har visat med sina senaste insatser vilket bra lag de är. Aston Villa har även mött topplag i dessa matcher och varit det klart bättre laget i många av matcherna. Jag anser därför att Aston Villa har väldigt goda möjligheter på alla tre poängen i mötet mot Spurs.

Aston Villa ligger även tabellmässigt förre Tottenham med sina tio inspelade poäng. Sett till dagsformen talar det sitt tydliga språk, Tottenham kliver in i matchen med tre raka förluster i Premier League. Där Tottenham inte heller spelmässigt visat tecken på att man förtjänat mer. Aston Villa har vunnit sina två senaste matcher där det visat stark form. Senaste mötet mellan lagen slutade också med en seger för aston villa. Jag synar därför att Aston Villa vinner och utnyttjar det fantastiska oddset på bortalaget!

fotboll, Preimer league
|
units: 2/5 - spelstopp: 15:00
Tottenham - Aston Villa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.