Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Målglada Atalanta möter ett defensivt skadat Liverpool.

  • Liverpool möter ett aggressivt Atalanta, vilket kan skapa ytor i omställningsspelet för Mane, Salah och grabbarna.

  • Spelet sitter i åtta raka matcher för Atalanta.

  • Atalanta tillhör främsta klassen när det kommer till mål i massor.

  • Liverpool är klassen bättre, vilket alla vet, men Atalanta kan ställa till problem för favoriten.

Kan ställa till problem

Atalanta får besök av det lag som man sett framemot att ställas emot. Det tror jag iallafall, då man själva inte har någon som helst stor respekt för mästarna från England. Liverpool kommer till Gewiss Stadium i Atalanta med respekt för det Atalanta som under en längre tid har imponerat. Det är något som kommer synas, men också något som Liverpool kommer nyttja i vissa delar. Atalanta kommer inte ändra sin spelidé för att ett av världens bästa lag står på andra sidan, det tror jag inte. Snabbt, aggressivt och hårt matchande kommer komma från Atalanta – vilket kommer utnyttjas av Klopp i rött.

Överspelet mellan Atalanta och Liverpool är ett måste. Två lag med offensiva kvalitéer i världsklass – Gomez och Zapata kommer sätta stora problem i kanten för Liverpools försvar. Atalanta når spelen i majoriteten av sina matcher och Liverpool har alla möjligheter att kraftigt svara på detta under tisdagskvällen.

Tuff bortamatch

Liverpool kommer till Italien inför det tuffa bortamötet med Atalanta utan Virgil van Dijk och andra viktiga spelare som tyvärr har noterats för skador. Det här är ett möte som man åtminstone skulle behövt sin bästa spelare i backlinjen. Frågan är hur mycket det kommer skada, då man har kvalitet som håller klassen även utan van Dijk. Atalanta kommer åtminstone försöka utnyttja detta, eller iallafall kolla hur man står i den kategorin. Det kommer synas, var så säkra på det. Liverpool är, även utan försvarsgeneralen, favoriter i det här mötet. Det är en tuff bortamatch, men det finns en större bredd och kraft i gästerna.

Överspelet klickas eftersom jag tror att Liverpool gärna möter ett Atalanta som spelar som man brukar. Man kommer kunna utnyttja omställningsspelet där man bland annat har en trio som håller världsklass längst fram. Det återstår att se hur Atalanta matchar mot motståndarna, men jag tror inte på något annat än en underhållande, högst aktiv match mellan Italiens mest underhållande lag och mästarna från England.

Speltips.se ger tipset:

Över 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.