Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i Citys två inledande Champions League-matcher.

  • Olympiacos kommer närmast från en 2-0-förlust mot Porto.

  • Kevin De Bruyne har gjort tre assister på Citys två senaste matcher.

  • City har vunnit fyra av sina fem senate matcher.

  • Klasskillnad råder lagen emellan och här ska City vinna med ett par bollar.

Imponerar i Europaspelet

Precis som många andra Europeiska storlag har Manchester City haft en halvknackig start på säsongen. Storförlust mot Leicester, kryss mot nykomling och en blygsam tiondeplats i Premier League-tabellen. För Citys del har de oväntade poängtappen varit centrerade till ligaspelet. I Champions League har City gjort jobbet genom att köra över både Porto och Marseille. De två storsegrarna innebär att det ljusblå Manchesterlaget toppar grupp C med en imponerande målskillnad på 6-1. När City tar emot Olympiacos  på tisdag räknar vi med att man tar sin tredje raka Champions League-seger.

Inför matchen har City föga förvånande seglat upp till självklara favoriter. Av den anledningen lockar inte oddset på den raka ettan särskilt mycket. Istället riktar vi blickarna mot ett handikapp-spel och klickar i att City ska vinna med minst två bollar. Hemma på Etihad Stadium skulle det inte förvåna många om siffrorna rann iväg till Citys fördel. Speciellt inte med en Kevin De Bruyne i allt bättre form. Den offensiva mittfältaren har på lagets två senaste matcher stått för tre assist!

Tuff bortamatch att vänta

Olympiacos fick en flygande start på gruppspelet när man besegrade Marseille med 1-0. Matchen såg länge ut att sluta mållöst men i den 91:e minuten lyckades Ahmed Hassan sätta dit 1-0-målet vilket sedermera också blev slutresultatet. För Olympiacos del lyckades man dessvärre inte stå för samma prestation när man i den andra gruppspelsomgången ställdes mot Porto. Efter ett tidigt insläppt mål lyckades inte Olympiacos ta sig tillbaka in i matchen och förlustsiffrorna skrevs tillslut till 2-0. Tung förlust för Olympiacos som hade behövt plocka en pinne i kampen om gruppens andraplats.

Undertecknad räknar med att Olympiacos får det tufft på tisdag. Det handlar inte om att Olympiacos är ett dåligt fotbollslag eller att man för tillfället skulle se formsvaga ut. Det handlar om att City på bortaplan är en av de tuffaste matcherna man kan spela. Olympiacos får istället sikta in sig på nästa gruppspelsmatch då man ställs mot City på hemmaplan. Där bör man ha betydligt större chanser att få med sig en pinne. På Eithad Stadium tror vi på överkörning och klickar i City -1!

Speltips.se ger tipset:

Manchester City -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/2 kl 13.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.