Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lewandowski är världens bästa nia.

  • Lewandowski levererar ständigt.

  • Klasskillnad mellan lagen. Bayern kommer köra fullt!

  • Salzburg är ett målglatt lag, men Bayern blir numret för stort för att ösa in mål på.

  • Robert Lewandowski vilades i ligamatchen senast och kommer vara riktigt spelsugen här.

Öser in – inte idag

När man stöter på såpass stora favoriter som Bayern München är mot RB Salzburg under tisdagen är det svårt att hitta något riktigt bra spel på marknaden. Sanningen är dock att jag verkar ha hittat ett sådant. Nu är Salzburg-spelaren som är inblandad Sekou Koita, en spelare som roterats en del senaste tiden, men som med stor möjlighet kan starta matchen mot regerande mästarna under tisdagen. Senaste CL-matchen på hemmaplan startade han, men blev utbytt tidigt i andra halvlek. Det är något som är bra för spelet, om han startar här. Oddset vi erbjuds är värt att testa, då hela 1.60 erbjuds när Koita skall göra färre mål än självaste Lewandowski i gästerna.

Vi hoppas, och delvis tror att Salzburg väljer att starta anfallaren här – som vill utnyttja farten i anfallet (de få chanser man får). Patson Daka med Sekou Koita kan vara ett anfallspar som man överväger inför matchen.

Fint spel

Beskrivningen inför Salzburg-hotet är lagt. Utmanaren i spelet är självaste Robert Lewandowski, som inte behöver någon prestation längre. Världens överlägset bästa nia (Förlåt, Zlatan) just nu har dessutom vilat en ligaomgång för att vara fit for fight här. Polacken kommer med största sannolik starta matchen, då man inte underskattar Österrikes bästa klubblag här. Det kan bli en målrik drabbning, åtminstone om man tror på förhandstipsen. Men frågan är hur långt hemmalaget kommer mot ett betydligt starkare Bayern Munchen-försvar än vad man brukar ställas mot.

Från försvar till anfall. Spelet hänger på Lewandowski här och att Sekou Koita startar i motståndarlaget. Jag ser ingen större möjlighet till att Salzburg-anfallaren skulle lyckas göra mål mot ett kraftigt Bayern-försvar. Oavgjort i mål mellan spelarna är förlust, så jag tror verkligen på Lewandowski här. Det är ständigt mål när han startar matcher och han går sällan ifrån mållös i matcher där Bayern dominerar. Vilket man kommer göra här. 1.60, ett odds som är omöjligt att inte klicka.

Speltips.se ger tipset:

Lewandowski fler mål än Koita (Salzburg) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.