Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid är det bättre laget och måste börja vinna i turneringen.

  • Inter har endast en vinst på sex matcher.

  • Real Madrid har gjort nio mål på tre matcher.

  • Real Madrid kommer med en väldigt fin dagsform efter en imponerande prestation mot Huesca senast.

  • Real Madrid har betydligt mer rutin.

Hög tid för vinst!

Real Madrid befinner sig i ett knivigt och högst pressat läge efter två svaga prestationer i de inledande Champions League-matcherna. Först åkte man på stryk mot Shakhtar Donetsk, för att sedan kämpa sig till en poäng mot Mönchengladbach. En poäng på två matcher alltså, något som resulterat i en fjärdeplacering i gruppen. Måstematch för spanjorerna alltså, får man inte med sig poäng här ser det riktigt illa ut. Real Madrid har dock väldigt mycket rutin i denna typen av match och man är det bättre laget.

Spanjorerna kommer dessutom med en väldigt fin dagsform. Visst, man har inte lyckats speciellt bra i CL men i La Liga har man levererat på sistone. 3-1 mot Barcelona i El Clásico och nu senast imponerade man stort i sin seger mot Huesca på 4-1. Eden Hazard är tillbaka efter skada och nätade direkt. Real Madrid har alltså gjort nio mål på tre matcher inför detta möte, väldigt fina siffror. Här tror jag man hämtar tre enorma poäng.

En vinst de fem senaste

Inter inledde sin säsong fint med en sprudlande offensiv och segrar. Men man har stött på problem de senaste veckorna, man lyckas inte vinna matcher. Oavgjorda resultat har präglat den senaste tiden för Inter, frågan är om man räcker till mot ett formstarkt Real Madrid. Inter har endast en vinst de fem senaste matcherna, en trepoängare mot ett svagt Genoa. I Champions League har man två kryss, 2-2 mot Mönchengladbach och 0-0 mot Shakhtar. En rätt svag inledning såväl inhemskt som i CL alltså, frågan är om Inter kommer lyckas hålla den nivån man höll förra säsongen.

Inter är ruskigt bra på sin dag, när man hittat momentum. Likt Real Madrid har man stött på problem på sistone, men skillnaden är att Real Madrid börjat leverera. En högintressant match väntar mellan två lag i poängbehov, jag tycker oddset på en rak hemmaseger är väldigt högt, på tok för högt för att inte testas.

Speltips.se ger tipset:

real madrid vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.