Speltips:

Jag väljer att spela på Bordeaux vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Bordeaux DNB hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 15.10

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bordeaux är obesegrade i deras fem senaste matcher.

  • Nimes har gått vinstlösa i deras åtta senaste ligamatcher.

  • Bordeaux har två raka ligavinster i hemmaborgen.

  • Endast Dijon och Reims har gjort mindre mål än Nimes i ligaspelet.

  • Bordeaux har vunnit tre av deras fem senaste matcher.

Starkare den här säsongen

Den här veckan är fullproppad med spännande fotbollsmatcher. Den franska högsta ligan vid namn Ligue 1, bjuder på en helt ny omgång mitt i veckan. Under tisdagen tar Bordeaux emot gästande Nimes i den sextonde omgången av ligaspelet. Hemmalaget är givna favoriter inför detta mötet som spelas på Matmut Atlantique. Det är två lag som befinner sig i vars en ände av tabellen såhär långt.

Hemmalaget Bordeaux har haft en avsevärt bättre ligastart än tisdagens motståndare. Bordeaux befinner sig på en femteplats i tabellen och har spelat med en otroligt hög effektivitet. Laget kommer med en betydligt svagare säsong i bagaget när de slutade på nedre halvan ifjol. Men tränaren Paulo Sousa som tillträdde i slutet av förra säsongen har fått laget i rätt riktning. Hemmalaget har gått obesegrade i deras fem senaste matcher, där tre av dessa är vinster. Nu tar laget sig an ett av ligans bottenlag, vi tror på minst ett kryss för värdlaget!

Två vinster på 14 matcher

Gästande Nimes har haft en tuffare säsongsinledning. Under tisdagskvällen väntar en tuff uppgift när svårslagna Bordeaux står för motståndet. Nimes spelade i den franska andradivisionen säsongen 2017/2018. Men efter ett starkt ligaspel var uppflyttningen ett faktum genom en välförtjänt andraplats. Utifrån deras förutsättningar gjorde klubben en väldigt lyckad första säsong i Ligue 1. Som nykomling slutade laget på en stark niondeplats.

Men för tillfället är den niondeplatsen långt borta för klubben Nimes. Efter 14 spelade matcher befinner sig gästerna på en 19:e plats i tabellen. Det har blivit två vinster, sex oavgjorda och sex förluster. Nimes är i stort behov av en utpräglad målskytt, det är något som saknas hos gästerna just nu. Det är endast Dijon och Reims som gjort färre mål än Nimes i ligaspelet den här säsongen. De har gått vinstlösa i deras åtta senaste ligamatcher, vi tror att den negativa trenden fortsätter även under tisdagen!

Speltips.se ger tipset:

Bordeaux DNB hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 15.10

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.