Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fyra av lagens sex senaste möten har gått över 2.5 mål.

  • Klasskillnad i Manchester Citys bästa dagar – bortalaget är klart starkare!

  • Burnley förlorade hemma mot C Palace senast och lär inte slå Manchester City här.

  • Spelet sitter i fem av Burnleys sex senaste matcher.

  • Spelet sitter i fem raka Premier League-matcher för Manchester City.

Tuff torsk

Turf Moor är en tuff bortamatch, där Burnley håller hus och brukar kunna ställa till det för dom flesta. När Manchester City gästar under tisdagen är läget svagt och efter att man förlorade mot Crystal Palace i helgen blev det inte bättre, det gjorde man också på hemmaplan. En överraskande förlust, där man skulle kunna ha mer att hämta. Man reser inte iväg ännu – utan det väntar ytterligare en hemmamatch och denna gången möter man ett revanschsuget Manchester City.

Senast lagen möttes på Turf Moor så vann Manchester City med 1-0. En målsnål match den gången, men i ett möte som utöver det mötet bjudit på mycket mål genom åren. Mycket på grund av gästernas kvalitéer, men också för att hemmalaget har varit såpass starka på sin mark. Jag tror att vi har två revanschsugna lag som når mer mål än mindre mål i den här matchen – Manchester City måste vinna för att hänga på i toppen och det kommer synas!

Avståndet ökar

Manchester City har mer eller mindre tappat guldet redan efter 14 omgångar i Premier League. Det skall otroligt mycket till om Liverpool skulle tappa elva poäng till Manchester City från och med nu – och det är mer Leicester som i dagsläget är närmast, som isåfall skulle kunna skrälla sig till ett närmare avstånd. Manchester City har tappat alldeles för mycket poäng i onödan den här säsongen, i och med sämre prestationer och ett exempel på det är senaste matchen, mot Newcastle som man kryssade.

Nu väntar Burnley på bortaplan – ytterligare en tuff utmaning för ett lite sargat bortalag. En chans att ta tillbaka segersviten, men också ett hård kamp mot Burnley som väntar och det lär knappast bli lätt. Formen måste tas tillbaka om man skall ha någon sorts chans i ligaspelet den här säsongen och i dagsläget är till och med andraplatsen i farozonen. Leicester har flytet på sin sida och lär knappast sjunka som en sten under säsongen när man presterar på den starka nivån man gör!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.