Speltips:

Jag väljer att spela på att Crystal Palace vinner. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Crystal Palace vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i den senaste matchen lagen emellan.
  • Crystal Palace tog en fin seger senast mot Burnley. Den ska man ha med sig och inte förvirras av de fem matcherna dessförinnan. Då mötte man nämligen topplagen.
  • Gyllene läge för Crystal Palace att börja klättra igen. Bournemouth dras med en hel del skador.
  • Bournemouth har tre raka förluster.
  • Gästerna har inte bärgat seger på fem raka bortamatcher.

Tuffa schemat är förbi

Nu är det värsta över, brukar man säga. Och så är känslan kring Crystal Palace och deras nuvarande situation. Ett tag såg det varken ut att vara överdrivet bra eller helt uselt, utan man blandade och gav en hel del. Men inför den senaste matchen var det en helvetisk period för The Eagles. På schemat stod nämligen Manchester City, Arsenal, Leicester, Chelsea och Liverpool för motståndet. Lag som inte alltid är så trevliga att möta, för ett lag i Palaces kaliber. Kollar man på resultatraden kan man lätt tycka att tisdagens hemmalag har gjort det uselt. Men ser man istället på vilka lag man har ställts emot, så förstår man istället varför det sett ut som det gjort. Däremot är den svåra och negativa perioden troligtvis över. Senast kommer de nämligen från en fin seger borta mot Burnley med 2-0. Ett styrkebesked som visar på att detta lag fortfarande är att räkna med mot sämre motstånd – och att man inte gett upp efter de usla resultaten. I dagsläget parkerar Crystal Palace på elfteplats i tabellen och har spelat in fem vinster, tre oavgjorda samt åkt på sex förluster. 18 inspelade poäng, som kan bli många fler inom en snar framtid.

Den senaste segern ska man ha med sig inför den kommande matchen mot Bournemouth och inte bara förvirras av de usla resultaten dessförinnan. Detta är även ett gyllene läge för Crystal Palace att börja klättra igen, när de ställs mot ett Bournemouth som dras med en hel del skador. Senast lagen ställdes mot varandra exploderade matchen i en målkavalkad, som Bournemouth fick lämna utan poäng till resultatet 5-3. Efter tre raka förluster på hemmaplan kommer man nu vilja få med sig en ny seger inför hemmapubliken igen.

Joel Ward missar matchen.

Surt läge i Bournemouth

Det har verkligen inte bjudits på bländande fotboll från Bournemouths sida hittills denna säsong. Man har vid ett antal tillfällen fått med sig resultat att glädjas åt, men inte så mycket mer egentligen., I synnerhet inte på de tre senaste matcherna. Laget har nämligen åkt på tre raka förluster. Först åkte man till St. James Park och förlorade mot Newcastle, för att sedan få se sig bli besegrade av Wolves på hemmaplan och slutligen en torsk senast mot Tottenham. De har haft svårt att få med sig vinster och på de nio senaste matcherna har de bara en enda trepoängare. Lägg därtill att Bournemouth inte har fått med sig mer än en poäng mot lag som Norwich, Watford och West Ham. De ligger just nu på tolfteplats i tabellen, med sina 16 inspelade poäng via fyra vinster, fyra oavgjorda och sex förluster. På bortaplan har man dessutom inte haft det lätt. Laget har bara fått med sig en enda poäng på de fem senaste bortamatcherna.

Som tidigare nämnt dras man dessutom med en hel del skador inför denna match. Anfallaren Joshua King befinner sig i sjukstugan tillsammans med Charlie Daniels, David Brooks och Junior Stanislas. Dessutom riskerar Lloyd Kelly och Andrew Surman att missa matchen på grund av skador.

Speltips.se ger tipset:

Crystal Palace vinner hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.