Speltips:

Jag väljer att spela på att NY Islanders vinner matchen under ordinarie tid. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

NY Islanders att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Islanders har vunnit sex av de sju senaste mötena lagen emellan.

  • Islanders hitta tillbaka till det vinnande spåret igen i och med segern senast, när dem är heta så är det ett väldigt bra lag i NHL.

  • Red Wings har inte vunnit på sina nio senaste matcher.

  • Red Wings har bara lyckats göra fyra mål på sina fem senaste matcher, kommer bli tufft mot Islanders solida försvar och målvaktsspel.

Inte vunnit på sina nio senaste

Det har varit en tuff november för Detroit Red Wings. En månad där man trodde att man skulle kunna kliva upp några steg i tabellen men när månaden nu har nått sitt slut så har man gått 3-11-2 efter att ha förlorat nu senast mot Washington Capitals med 5-2.

I och med den här förlusten så har man gått förlorande ur sina nio senaste matcher (0-7-2), det fanns dock en del ljusglimtar under den här perioden som man kan ta med sig och förbättra för att ta sig ur den här långa sviten utan en seger. Det var inte förrän Alex Ovechkin gjorde två snabba mål i tom kasse med två minuter kvar som Red Wings hopp dog ut. Fram tills dess så spelade man smart, snabbt och med press för att kunna göra något i den matchen, dessvärre utan framgång. Detroits mål gjordes av Robby Fabbri och Luke Glendening. I den här matchen mot NY Islanders så tror jag man kommer få det tufft, inte bara för att man själva haft en lång svit utan en seger men även för att gästerna spelar väldigt bra hockey.

Tillbaka på segerspåret

Det tog två målvakter och två gjorda mål för att NY Islanders skulle hålla nollan och vinna med 2-0 mot Columbus Blue Jackets i sin senaste match i Barclays Center. Anders Lee och Mathew Barzal stod för den offensiva kraften medan Thomas Greiss (nio räddningar) och Semyon Varlamov (30 räddningar) tillsammans stod för den här hållna nollan. Vinsten speglades av samma spel vi sett från Islanders såhär långt under säsongen; ett stenhårt jobb i defensiven toppat med några snabba kontringar och otroligt bra målvaktsspel.

Islanders gjorde mål på sitt första skott och spelade med en ledning hela vägen fram till slutet, en minst sagt välkommen ändring då man bara hållit sina ledningar i 5:26 minuter i snitt på sina sex senaste matcher. I och med vinsten så tog Islanders tillbaka andraplatsen i Metropolitan Division efter att Flyers hade gått förbi tidigare den kvällen.

Speltips.se ger tipset:

NY Islanders att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.