Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • På hemmaplan vann Tottenham över LASK med 3-0.

  • Seger för Tottenham innebär att man säkrar avancemang från gruppen.

  • I sin senaste Europa Leauge-match föll LASK mot Antwerp med 0-2.

  • Tottenham fortsätter imponera och är nu obesegrade i sex raka matcher.

  • I Europa League-mått har Tottenham en bred trupp med riktigt bra reserver.

Måstematch för hemmalaget

Med två matcher kvar att spela hittar vi LASK på en tredjeplats i tabellen. Tre poäng bakom Antwerp och Tottenham är man pressade till att ta poäng på torsdag. Med högsta sannolikhet krävs det även att LASK besegrar Tottenham om man ska ha chans att avancera från gruppen. Såklart är detta en riktigt tuff uppgift för Österrikarna som inför matchen får ses som stora underdogs.

När lagen ställdes mot varandra i London drog Tottenham det längsta strået och vann tillslut med hela 3-0. Förvisso är nu LASK på hemmaplan men känslan är att torsdagens tillställning kan sluta med liknande siffror. LASK har stundtals gjort det bra i Europa League men det råder inga tvivel om att Tottenham är ett betydligt starkare lag. I det tajta spelschemat som råder bör även LASK har större problem än Tottenham att rotera laget. Fördel åt gästerna!

Gästerna fortsätter att imponera

På andra sidan planhalvan väntar Tottenham som inför torsdagens tillställning parkerar sig på en andraplats i tabellen. På sina nio inspelade poäng är man endast bakom Antwerp på grund av en förlust i inbördesmöte. För att Tottenham ska säkra avancemang från gruppen räcker det med att man endast plockar en poäng på torsdag. Undertecknad tror man löser avancemang genom att plocka alla tre poäng!

Ett säkrat avancemang vore viktigt för Tottenham då man kan vila sina spelare i den sista gruppspelsomgången. Som bekant har det varit ett otroligt tufft spelschema och Tottenham är precis som alla andra lag i behov av rotation. Till Tottenhams fördel har man under höstens Europa League-spel roterat en del spelare och ändå plockat sina poäng. Tittar man på gruppen har Tottenham helt klart den bredaste truppen med flera reserver av allra högsta kvalité. Spelare som  Lucas Moura, Carlos Vinícius och Gareth Bale har vilat i en del i ligan och primärt spelat Europamatcherna. Ett Tottenham i toppform med motivation att säkra avancemang ska besegra ett betydligt svagare LASK. Vi klickar i den raka tvåan!

 

Speltips.se ger tipset:

Tottenham hos Betway

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 09.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.