Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har hållit nollan i hela tio ligamatcher den här säsongen. Det är endast Manchester City som hållit fler nollor.

  • Spelet har suttit i deras 17 senaste inbördes möten i Premier League.

  • Aston Villa har löst underspelet i 12 av deras 13 senaste ligamatcher.

  • West Ham har verkligen fått ihopa en slagkraftig trupp. Klubben går mot en succésäsong och mäktat med hela 35 poäng hittills.

  • West Ham släppte in tre bollar mot Liverpool i förra omgången. Vi tror att Moyes lagt extra fokus på själva försvarsspelet inför onsdagens batalj.

Tio hållna nollor

Försvarsspelet är i fokus när Aston Villa tar sig an West Ham under onsdagskvällen. Dean Smith och hans mannar har verkligen imponerat i ligaspelet och hittas på en betydligt bättre placering än förra säsongen. Nyförvärv som Emiliano Martinez, Ross Barkley och Ollie Watkins har bidragit enormt till Villas fina niondeplacering.

Hemmalaget har bara tre poäng upp till tabellfemman och motståndaren West Ham. Villa har dessutom spelat två matcher mindre, vilket betyder att hemmalaget kan blanda sig i den riktiga toppstriden med bra resultat i de närmaste omgångarna. Aston Villas försvar har haft en magisk utveckling på kort tid. Martinez och backlinjen har hållit nollan i hela tio(!) ligamatcher den här säsongen. Det är endast storklubben Manchester City som hållit nollan fler gånger. Med det sagt har Villa löst underspelet i 12 av deras 13 senaste ligamatcher. Med en helt skadefri defensiv tror vi på ännu en bra försvarsinsats ifrån hemmalagets sida!

Succésäsong hittills

Även gästerna West Ham United har överraskat rejält den här ligasäsongen. Den beryktade tränaren David Moyes har skapat ett svårslaget gäng som smugit sig in i den stundande toppstriden. Det är som dag och natt om man jämför med West Ham förra säsongen. Då slutade laget på en 16:e plats med bara fem poäng ner till under strecket.

Men någon bottenstrid blir det knappast den här säsongen. I skrivande stund hittas West Ham på en magisk femteplats med 35 inspelade poäng. Notera att laget snart tangerat förra säsongen poängskörd på drygt halva antalet matcher. Moyes gillar att spela med ett lågt försvarsspel och sedan använda sig av snabbheten som de offensiva spelarna besitter. West Ham kommer senast ifrån en 1-3 förlust mot Liverpool och där fanns mer att önska av försvaret. Därmed tror vi att Moyes lagt extra krut på defensiven under träningstillfällena inför onsdagen, speciellt när de ställs mot ett farligt Aston Villa med Jack Grealish i spetsen. Spelet har suttit i deras 17 senaste inbördes möten i ligaspelet.

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 20.51

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.