Omgång 25 skall avslutas i Premier League och Victor Nilsson-Lindelöf får snöra på sig skorna igen. Leicester får besök av Lindelöfs Manchester United. Manchester United som fick se sin åtta matchers långa vinstsvit under Ole Gunnar Solskjaer brytas när man kryssade mot Burnley i veckan. Den enda glädjen för Lindelöf var hans första mål i United-tröjan, kvitteringen på tilläggs tid! Formen är ljuvlig hos United och jag klickar Manchester United DNB.

Match: Leicester – Manchester United (Premier League) | Speltips: Manchester United DNB | Odds: @1.50 | Units: 3/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 15:05

Stark insats v Pool

Leicester hade 3 raka förluster innan man begav sig till Liverpools hemmaplan Anfield i veckan. Det skulle bli en tuff tillställning för bägge lagen, men Leicester krigade i 90 minuter och fixade ett oavgjort resultat på den tuffa bortamatchen mot guldjagande Liverpool. Lagets mittbacksgeneral Harry Maguire stod för kvitteringen för Leicester precis innan halvtidsvila. Ett mycket viktig mål för ett Leicester som inte är i toppform, i och med det oavgjorda resultatet drar inte Liverpool ifrån jagande konkurrenter i toppen ännu, utan de är fem poängs ledning till tvåan på grund av Leicesters starka insats. Leicester fick till ett starkt resultat, men om detta är vändningen på den svaga formen är jag mycket tveksam till. Det tuffa schemat just nu med matcher mot Wolves, Liverpool, Manchester United och Tottenham blir tungt för laget. Elfte platsen är i trygghetens tecken för Leicester, men om man avancerar uppåt kommande matcher är jag mycket tveksam till.

Matchen på Old Trafford tidigare under säsongen slutade 2-1 till United, efter en match där Manchester United styrt det mesta och Jamie Vardy som fick in reduceringen på tilläggstid för att snygga till siffrorna en aning. Ett 2-1 resultat är inte omöjligt inför denna matchen, det känns ganska rimligt. Leicester möter ett Manchester United vars form är helt makalös. 8 segrar och 1 oavgjort på de 9 senaste matcherna under nye tränaren. Leicester satte stopp för Liverpools form, men det är mycket tufft att göra det tufft för både Liverpool och Manchester United på en vecka. Gästerna lär vara sugna på att hoppa på vinsttåget igen. Leicester får glädjas åt över att se nyförvärvet och unge supertalangen Youri Tielemans på planen som värvades under transferns sista dag.

Ole Gunnar-time?

Den gamla traditionen ”Fergie-time” fick under tisdagen en ny och skämtsam innebörd när Victor Nilsson-Lindelöf kvitterade på tilläggstid för United. Den nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer har fått en makalöst fin inledning i United och har 8 vinster på sina 9 första matcher, han har ännu inte förlorat som United-tränare och supportrarna hyllar tränaren till skyarna. Därför togs Ole Gunnar-time fram efter matchen mot Burnley som betydde 2-2 och en säkrad poäng i tränarens första poängtapp. Manchester United har rest sig rejält efter den nya tränarens ankomst och gjort det sagolikt bra. Frågan är när motgången kommer, då kan det ta hårt hos laget. Klubben har förlängt med viktiga namn under fönstret och sist i raden Anthony Martial under torsdagen. Manchester United är verkligen påväg mot nya höjder i tabellen och har redan börjat klättra och utmana topp 4-lagen. Två poäng upp till både Arsenal och Chelsea som slåss om fjärdeplatsen i skrivande stund.

8 vinster innan första nederlaget, oavgjort mot Burnley, något övriga topplag borde tacka för. Manchester United spelar väldigt underhållande och bra fotboll just nu och skillnaden från när José Mourinho fick sparken är stor. Nilsson-Lindelöf ser ut som en helt annan spelare och har dominerat försvarslinjen senaste tiden och fått stort beröm från omvärlden. Mycket kul för Lindelöf som hade en tuffare inledning i United. Hemma på Old Trafford var man mer eller mindre ohotade mot Leicester i senaste mötet, 2-0 resultatet snyggades till av Vardy till 2-1 i matchens slutsekund. Manchester United klickas och säkras upp med pengarna tillbaka vid oavgjort, formen talar och United tar sin 10 raka utan förlust.

Speltips: Manchester United – pengarna tillbaka vid oavgjort (DNB)

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester tog sin första poäng på sina fem senaste matcher i veckan. 0-1-4 senaste fem.

  • Manchester United är i en strålande form med 9 raka utan förlust. 8-1-0.

  • United är svårslagna just nu och visade styrka när man hämtade upp 0-2 till 2-2 i veckan.

  • Spelet sitter i samtliga 5 senaste inbördes mötena.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.50. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.50 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.