Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • NY Islanders har förlorat fem raka matcher.

  • NY Islanders har vunnit en match på hemmais.

  • Buffalo vann sin senaste match på bortais.

  • Tendenserna finns i Buffalo.

Tunga kvällar

Det var en tung kväll för Islanders senast mot Flyers. Josh Bailey och Mathew Barzal gjorde mål i den tredje perioden för Islanders som kom tillbaka från ett 3-1 underläge men lyckades ändå förlora med 4-3 tillslut. Detta var deras femte raka förlust (0-3-2). Nick Leddy gjorde deras tredje mål och Ilya Sorokin gjorde 25 räddningar. Sorokin har förlorat i sina tre första starter i NHL och släppt in elva mål.

Det var inte bättre för Buffalos del som spelade sin andra raka match mot New Jersey Devils. I den första matchen vann man med 4-3 men nu senast så skulle man falla med 5-3. Rasmus Ristolainen stod för ett mål och en assist samtidigt som Jack Eichel och Victor Olofsson gjorde två assister, laget är nu 4-4-2 för säsongen. Carter Hutton gjorde 32 räddningar i vad som var hans första match sedan den 19:e januari.

Deras match att vinna

Inget av lagen har egentligen imponerat särskilt mycket på mig den här säsongen. Jag hade högre förhoppningar vad det gällde egentligen bägge lagen men det har inte gått som förväntat. NY Islanders har som sagt förlorat fem raka matcher och absolut var man nära att slå Flyers två gånger om i sina två senaste matcher men å andra sidan så gjorde man inte det. Det är såna saker som skiljer dem bästa lagen från de andra i denna ligan.

Buffalo har inte spelat speciellt dåligt alltid utan haft mycket oflyt. Man delade på det senaste dubbelmötet med New Jersey Devils där man först vann och sen förlorade nu senast.  Detsamma har gällt i varje dubbelmöte den här säsongen, man har vunnit en och förlorat en. Jag saknar lite konsekvens från dem men tror ändå att detta är deras match att vinna!

Speltips.se ger tipset:

Buffalo Sabres (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 19.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.