Marcus Råsberg|2 mars, 2024, 00:19

Jag väljer att spela på Toronto ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leafs har vunnit två av sina tre senaste hemmamatcher mot Rangers

  • Leafs har vunnit tre av sina fyra senaste matcher mot Rangers

  • Joseph Woll är tillbaka för Leafs

  • Inspirerande utmaning för Leafs

Laget har stärkts

Toronto Maple Leafs ställs mot tabellettan i Metroplitan Division när new York Rangers kommer på besök i Scotiabank Arena på lördag natt. Rangers har haft en fantastisk form senaste tiden och det har även Toronto haft. Två formstarka lag ska göra upp om viktiga poäng i toppstriden och det lär kunna bli lite slutspelskaraktär på den här matchen. Jag ser framför mig att det kommer bli en jämn match och det finns ett klart spelvärde på hemmalaget.

Torontos segersvit stannade på sju raka matcher efter att Vegas vann i Toronto tidigare i veckan. Nu ställs Toronto mot, enligt tabellen, ett ännu tuffare motstånd. Rangers har varit riktigt starka den här säsongen och har bevisat sig vara svårslagna. Men, Torontos karaktär har stärkts under deras segersvit och de har fått igång alla positioner i laget och har alla chanser att rå på Rangers på lördag natt.

“The Brick”

Torontos målvakt Joseph Woll, även kallad “The Brick” är tillbaka för Toronto och oavsett om han startar i kassen för Toronto mot Rangers eller inte så är det ett klart positivt tecken för laget. Han spelade en match med Marlies efter hans skad tidigare i veckan och släppte då endast in ett mål och hade en räddningsprocent på hela 97,3%, så formen verkar det inte vara något fel på. Det blåser även positiva vindar kring Matt Murray och det innebär att fighten om förstaspaden i Toronto är “up for grabs” vilket bör kunna lyfta satliga målvakter ett hack.

Toronto har ett skapligt bra facit mot just NY Rangers. De har vunnit två av sina tre senaste hemmamatcher och dessutom vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Oddset, sett till sannolikheten at Leafs vinner, är även tilltalande och jag väljer med dessa anledningar att placera Toronto Money Line hos Comeon inför matchen mellan lagen.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Toronto - NY Rangers
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.