Kevin Andersson|2 april, 2024, 10:00

Jag väljer att spela på Washington Capitals i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Capitals har vunnit tre av de fyra senaste matcherna på resande fot.

  • Capitals har växlat upp offensiven och gjort sex mål på de två senaste bortamatcherna tillsammans med bättre spel i special teams.

  • Sabres har förlorat fyra av de sex senaste och två av de tre senaste hemmamatcherna.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Nollade senast

Sabres följde upp sin seger över Devils med en förlust mot Maple Leafs i deras senaste match. De kommer att försöka studsa tillbaka från förlusten med en seger över Capitals, vilket kommer att hålla deras svaga slutspels-hopp vid liv. Buffalo gör i genomsnitt på 2,95 mål per match. De gjorde inget mål i sin senaste match trots att de sköt 34 skott.

Rasmus Dahlin leder Buffalo med 53 poäng från 17 mål och 36 assist. Alex Tuch har 51 poäng från 19 mål och 32 assist, medan Tage Thompson har 49 poäng från 26 mål och 23 assist.

Buffalo har haft svårigheter defensivt och släpper in i genomsnitt 3,01 mål per match. De släppte in tre mål i sin senaste match och kommer att behöva spela bättre om de vill vinna den här matchen.

Ukko-Pekka Luukkonen räddade 19 av de 22 skotten han fick emot sig. Han har gått 24-20-3 på 48 matcher med ett GAA på 2,58 och en räddningsprocent på .910.

Spelat upp sig

Capitals har spelat bra under den senaste veckan och de har vunnit tre av sina senaste fem matcher. De ligger för närvarande på sjunde plats i Eastern Conference, jämnt med Philadelphia på 82 poäng, men de har bara en två-poängs ledning över Detroit. De kommer att försöka öka sin ledning med en seger över Sabres, vilket skulle ge dem deras fjärde seger på de senaste sex matcherna. Washington gör i genomsnitt 2,70 mål per match. De gjorde två mål på 20 skott i sin senaste match.

John Carlson och Michael Sgarbossa gjorde varsitt mål för Capitals, medan Dylan Strome plockade upp en assist.

Washington har haft svårigheter defensivt och släpper i genomsnitt in 3,11 mål per match. De släppte in tre mål i sin senaste match och måste göra ett bättre jobb om de vill få segern.

Charlie Lindgren räddade 27 av de 29 skotten han ställdes inför. Han har gått 21-13-6 på 42 matcher med ett GAA på 2,71 och en räddningsprocent på .911.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Buffalo Sabres - Washington Capitals
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.