Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Thomas Tuchel bekräftar under presskonferensen att tysken startar matchen.

  • Timo Werner hårt kritiserad för sitt avslutande, men poäng gör han allt som oftast.

  • Timo Werner är Chelseas främsta poängmakare.

  • Timo Werner har varit inblandad i många av Chelsea mål den här säsongen, flest av alla.

  • Timo Werner noteras för 7 mål och 10 assist i Chelsea.

Tillbaka

Premier League är tillbaka och spelarna på landslagsäventyr har återvänt till sina klubblag. Skall Chelseas fina obesegrade form under Tuchel fortsätta? West Bromwich är hur som helst ett motstånd som är passande såhär tätt efter uppehållet. Den här matchen skall man vinna på ett tryggt sätt och jag tror att vi kan få se 2-3 kassar från hemmalaget här. Timo Werner har ännu inte rosat marknaden med mål i sin nya engelska klubb, men sanningen är att tysken leder den interna poängligan och brukar allt som oftast vara inblandade i målen för Chelsea. Det är avsluten som ännu inte är hundraprocentiga.

Här väljer jag att gå för ett intressant och långt ifrån omöjligt spel med lägre insats. Den tidiga lördagsmatchen är mellan Chelsea och West Bromwich, där hemmalaget skall vinna. Jag tror att Werner återigen är inblandad i mål framåt, antingen mål själv eller assist. Här får vi ett fint odds på assist och klickas.

Tuff bortamatch

Det finns inget större hopp om läget i West Bromwich inför återstarten av Premier League. Man möter ett av landets bästa och mest formstarka lag just nu och det lär bli en tuff bortamatch inför ett tomt Stamford Bridge. Det här är en säsong som man krigar om överlevnad i och frågan är om man inte åker rakt ut igen. West Brom skall åtminstone inte ha några större möjligheter i den här bortamatchen och jag tror att det kan bli en jobbig start på helgen för Big Sam-gänget.

Bakåt har man visserliga problem och man lär inte stå speciellt högt den här matchen. Timo Werner har man ingen större respekt för efter en svag inledning, men det finns fart som inte går att nå i West Brom-försvaret. Hänger man med honom? Eller blir det en afton för tysken i Chelsea den här gången? Här skall man kunna hota ett lite långsamt WB-försvar. Gästerna kommer knappast gå framåt offensivt här, utan lär sjunka lågt och sikta in sig på omställningsspelet. Passa Timo, så åker vi!

Speltips.se ger tipset:

Werner assist hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/4 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.