Axel Olsson|2 april, 2024, 11:00

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atalanta har en stark offensiv. Flera spelare som bidrar med mål.

  • Båda lagen har gjort mål i sex av Fiorentinas sju senaste matcher.

  • Det slutade med hela fem mål när dessa två möttes i ligan.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Inleder på hemmaplan

Det blir en spännande semifinal i Coppa Italia mellan Fiorentina och Atalanta. Det är väldigt ovisst inför detta dubbelmötet, då det är två lag som håller en likvärdig nivå. Fiorentina har hamnat några poäng efter i ligaspelet, men de har goda minnen från deras senaste inbördes möte. När dessa två lagen möttes i ligaspelet slutade det i ett målkalas som Fiorentina vann, slutresultatet skrevs till 3-2.

De har inte hittat någon ersättare till skyttekungen Vlahovic som lämnade för ett par år sedan, det har istället varit flera spelare som tagit ansvar i målproduktionen. Målskörden har fördelats på fler spelare och Fiorentina har cementerat sig på den övre halvan av ligatabellen. De besitter ett starkt kollektiv och har en godkänd form inför onsdagens batalj. I helgen förlorade de med knappa 1-2 mot AC Milan, gästerna var snäppet vassare men Fiorentina skapade flera farliga målchanser. Båda lagen har gjort mål i sex av Fiorentinas sju senaste ligamatcher. De har goda chanser att hitta nätet i det första mötet mot Atalanta.

Varit starka på flera fronter

Atalanta inleder på bortaplan för att sedan ha den avgörande matchen i hemmaborgen. Det här är två väldigt viktiga matcher i hopp om att knipa en ärofylld cuptitel. Atalanta kommer till onsdagen med en fin form i bagaget. De slog nyligen ut Sporting Lissabon ur Europa League-slutspelet och följde upp med en klar seger borta mot Napoli. Att vinna med 0-3 i Neapel är imponerande, särskilt med tanke på vikten av den matchen.

De har letat sig in i topp 6 och har en fortsatt chans på topp 4 och Champions League-spel. Det är en spännande avslutning som väntar för klubben, som tur är har Gasperini en välbehövlig bredd på flera positioner. Atalanta har en stark offensiv med spets i spelare som Scamacca, Koopmeiners, De Ketelaere och Lookman. Atalanta har en stabil målskörd i ligan och gjort ett väldigt bra cupspel hittills. De har slagit ut både Sassuolo och AC Milan, vilket gör dem välförtjänta av en finalplats. Vi tror att Atalanta hittar nätet i det första mötet.

fotboll, Coppa Italia
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Fiorentina - Atalanta
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.