Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Gambit har vunnit 100% av inbördes möten mot Team Spirit

  • Gambit har en makalös form – 24 vinster senaste 28 matcherna

  • Gambit har 12 raka segrar

  • Gambit har ett bättre lag på pappret i min mening

Gambit fortsätter att imponera

Succélaget Gambit fortsätter att briljera och med sin HLTV världsranking så högt som #3, då är det inte svårt att förstå varför de är favoriter till vinst i denna uppgörelse, hos spelbolagen. Gambit gick in i Pinnacle Cup som direktkvalificerade till kvartsfinal, och i kvarten var speltipset att laget skulle avfärda Wisla Krakow med 2-0 – något de gjorde med enkelhet. 

Vill ni höra lite statistik? Gambit har aldrig smakat på något annat än vinst när Team Spirit stått på andra sidan, de sitter i nuläget på en win streak på otroliga 12 matcher och sist men inte minst, av de senaste 28 matcherna för laget så har de gått segrande hela 24 gånger totalt. Lägg då till att Team Spirit inte alls spelat lika mycket senaste tiden som Gambit gjort, då finner vi snabbt ett recept för spelvärde.

Jämn uppgörelse att vänta

Nu väntar dock tuffare motstånd när sjunde-rankade Team Spirit ska avfärdas – som även de snabbt dödade sin kvartsfinal. Team Spirit stod dock i drygt 1.15 att vinna den matchen, så den insatsen säger egentligen inte alltför mycket när Gambit står på andra sidan. Jag tror helt klart på en jämn uppgörelse här och det kommer inte bli lika enkelt som kvarten, då den grundläggande nivåskillnaden inte är så stor. Gambit -1.5 borde i min mening undvikas då Team Spirit håller en bra nivå och har spelare som Degster, Mir och Magixx. 

Men, Gambit har enligt mig ett starkare lag på papper. Det blir sh1ro, nafany, interz, ax1le och hobbit som kommer försöka föra laget vidare till en final och ett steg närmare vinst i Pinnacle Cup – vilket är ett av världens absolut starkaste CS:GO lag på pappret. Detta, i kombination med den otroliga formen Gambit har, gör att jag riktar blickarna på en rak vinst. Spelet denna lördagsmorgon blir: Gambit vinner mot Team Spirit @ 1.72 i odds.

Speltips.se ger tipset:

Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/4 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.