Marcus Råsberg|2 april, 2024, 10:49

Jag väljer att spela på Vegas ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas är obesegrade efter full tid i sex raka matcher

  • Vegas lyckas hitta vägar att vinna matcher

  • Vegas har vunnit tre av de fem senaste matcherna mot Vancouver

  • Vegas behöver poäng för att ta sig till slutspel

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Hittar vägar att vinna matcher

Natten till onsdag är det dags för toppmöte i Pacific Division. Tabell-trean i divisionen Vegas Golden Knights tar emot tabellettan Vancouver Canucks på hemmaplan i T-Mobile Arena. Lagen har mötts två gånger tidigare den här säsongen och vunnit varsin match. Gemensamt för de första två matcherna mellan lagen den här säsongen är att båda har slutat med vinst för bortalaget. Inatt finns anledningar som talar för att den trenden bryts.

Vegas har legat på Wild Card-plats under en längre period och i helgen lyckades de ta sig upp på tredjeplatsen i Pacific Division. Vegas har den senaste tiden lyckats hitta vägar att vinna matcher. Förrförra matchen mot Winnipeg förlorade de skotten med 40-27 och vann ändå matchen med 1-4 och senast låg de under med 1-0 mot Minnesota, som var det bättre laget i matchen, innan de lyckades kvittera i slutet av den tredje perioden för att sedan ta hem vinsten i sudden death efter att Minnesota tagit ut målvakten. Detger självförtroende till laget som de kan ta med sig i matchen mot Vancouver.

Obesegrade i sex raka

Vegas har varit svårslagna senaste tiden. Inför matchen mot Vancouver är de obesgrade efter full tid i sex raka matcher och samtidigt kan vi konstatera att Vancouver, inför matchen mot Anaheim senast, förlorat två raka matcher efter att de blev klara för slutspel. Vegas är ännu inte klara för slutspel och även om mycket talar för att de kommer ta sig dit behöver de jobba in poängen. Att möta Vancouver är en bra värdemätare för laget och jag tror det kan höja motivationen hos spelarna.

Vegas trivs relativt bra mot Vancouver. De har vunnit tre av de fem senaste matcherna lagen mötts och de har dessutom vunnit 18 av lagens totalt 27 matcher mot varandra genom historien. Vegas spelar på hemmaplan i T-Mobile Arena och där trivs de vanligtvis bra vilket också talar till deras fördel. Med stark form, fin historik och mycket på spel ser jag Vegas som favoriter och väljer därför att placera Vegas Money Line inför den tredje matchen mellan lagen den här säsongen.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 04:00
Vegas - Vancouver
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.