Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bate Borisov går framåt, fyra raka utan förlust där tre av dessa är vinster.

  • Bate Borisov löser spelet i tre raka vinster.

  • Bate Borisov är favoriter här, när ett svagt bortaspelande Neman Grodno är på besök.

  • Neman Grodno har tre raka bortamatcher utan vinst den här säsongen. 0-1-2

  • Neman Grodno släppte två mål i sin senaste bortamatch.

Favoriter

Vi har sett ett underpresterat Bate Borisov under i princip hela inledningen, iallafall när vi själva rekat laget. Nu har man dock fått koll på saker och ting – tre av fyra senaste har slutat med vinst och endast matchen mot Torpedo Zhodino är ett undantag, där man spelade 0-0. Det skall tilläggas att Torpedo är ett av de lagen som släppt in minst mål i ligaspelet den här säsongen, till sin tabellplacering.

När Bate Borisov får besök av Neman Grodno under söndagen så har vi bara ett spel att ta en titt på, enligt mig. Att Bate skall ha goda chanser att få in två bollar bakom motståndarmålvakten ser jag som mycket möjligt, framförallt på hemmaplan, där man sällan går ifrån med en dålig prestation. Självförtroendet är det bättre för tillfället och segersviten är tecknet på en uppåtgående form för guldfavoriterna. Jag har visar mitt förtroende till laget, efter att ha sett dom nyttja sina kvalitéer de senaste omgångarna.

Tuff bortasvit

Visst, Neman Grodno har kvalitéer men när man åker och skall gästa guldfavoriten Bate Borisov som äntligen hittat en rimlig form så blir uppgiften tyngre. Laget har ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen, visserligen har de endast gått tre matcher på bortamark, men det lär inte bli enklare när man gästar storlaget Bate. Man kommer från en mycket fin och stark hemmaseger mot BGU Minsk, ett motstånd som skall vara svåra att slå, men som man övermannade tydligt och med besked.

Här blir uppgiften dock svårare. Neman Grodno kommer behöva, likt spelet vi klickar, göra minst två mål här för att få med sig poäng. Bate är ett mycket starkt hemmalag, och Neman ett sämre bortalag. Det talar för spelet och att Bate Borisov skall lyckas göra två baljor här ser jag inte som omöjligt på något sätt och vis. Klickas med lägre insats, men trots detta ett mycket fint spel inför söndagen!

Speltips.se ger tipset:

Bate Borisov över 1.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.