Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i sex av deras sju senaste inbördes möten.

  • Lida löste spelet i deras senaste ligamatch.

  • Deras senaste inbördes möte slutade 2-0 till Lida.

  • FK Slonim såg oerhört trubbiga ut i anfallsspelet mot Volna Pinsk.

  • Spelet har suttit de tre senaste gångerna dessa två möttes på Start Stadium.

Underspelet klickas

Vi håller ett extra öga på mötet mellan FC Lida och FK Slonim under söndagseftermiddagen. Det är alltså en ligamatch i den vitryska andraligan som står på schemat. Undertecknad har hittat ett fint underspel inför detta mötet. Ifall vi blickar tillbaka i tiden, så är detta ett möte som FC Lida trivs ordentligt med.

Hemmalaget Lida har vunnit tre av deras fyra senaste inbördes möten mot Slonim. Men som sagt väljer vi att undvika 1X2-marknaden inför söndagen, vi riktar istället blickarna mot ett spännande underspel. Spelet har suttit i sex av deras sju senaste inbördes möten, ett facit som talar för sig själv. Lida löste även spelet i deras senaste ligamatch mot Naftan Novopolotsk.

Huserar främst på nedre halvan

Under söndagen riktar vi blickarna mot Vitryssland och närmare bestämt landets andraliga. Där hittar vi en spännande batalj mellan FC Lida och FK Slonim på Start Stadium. Vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skede av säsongen och i helgen är det den tredje omgången som ska spelas.

Bortalaget FK Slonim har främst huserat på den nedre halvan av tabellen under de närmaste säsongerna. Premiären spelades alltså bara för några veckor sedan, Slonim reste till staden Pinsk för att ta sig an konkurrenten Volna Pinsk. Det blev en väldigt händelsefattig match och slutresultatet skrevs till 0-0. Båda lagen såg oerhört trubbiga ut i anfallsspelet och hade stora svårigheter att skapa farliga målchanser. Nu väntar som sagt FC Lida och vi tror på ytterligare en målfattig batalj.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/5 kl 18.09

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.