Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i Krumkachys fyra senaste matcher.

  • Gomels senaste match slutade med fem mål.

  • Krumkachy har gjort tolv mål på deras tre senaste matcher.

  • Krumkachy har gjort mål i nio raka matcher.

  • Gomel har gjort tio mål på deras tre senaste matcher.

Rivstartat säsongen

Hemmalaget Krumkachy har fått en flygande start på säsongen, och efter två spelade omgångar har man full pott, sex poäng och en brutal målskillnad på 8-1. I premiäromgången körde man över Granit Mikashevichi med 4-1 och närmast hade man lekstuga när man besegrade Khimik Svetlogorsk med 4-0. Krumkachy har med träningsmatcher inräknat, gjort mål i nio raka matcher och på de deras tre senaste matcher har man gjort hela 12 stycken mål – det är riktigt starka papper.

Med Krumkachys brutala form lockar den raka ettan, men på söndag väntar en riktigt tuff uppgift när man tar emot ett underpresterande Gomel. Resultatmässigt känns matchen väldigt öppen och undertecknad väljer att istället klicka i ett givet målspel. Då Krumkachy bokstavligen sprutar in mål känns överspelet givet. Till ett odds som nästan dubblar pengarna klickar vi i att det ska bli över 2.5 mål. Ett spel som sitter i Krumkachys fyra senaste matcher!

Underpresterat

Bortalaget FK Gomel, som i fjol spelade i högstaligan, har fått en svag start på säsongen. Inför den tredje omgången av Pershaya har man endast spelat ihop ett enda poäng. I premiären spelade man mållöst, 0-0, mot Naftan Novopolotsk, och närmast åkte men på en tung derbyförlust mot Lokomotiv Gomel med 3-2. När man åker till Minsk för att möta Krumkachy på söndag är man pressade till att ta poäng. Även om man möter ligans hetaste lag, ska man med kniven mot strupen inte räknas bort.

Bortsett från den mållösa premiären brukar det bli många mål när Gomel spelar. På deras tre senaste matcher har Gomel gjort 10 mål, och över 2.5 sitter i sex av lagets åtta senaste matcher. När två målfarliga lag ställs mot varandra bör vi få se en del mål och överspelet känns grymt spelvärt!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/5 kl 09.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.