Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Granit Mikashevichi har förlorat två raka ligamatcher.

  • Sputnik kommer till matchen med en stark seger i bagaget.

  • Granit Mikashevichi har släppt in sex mål på två ligamatcher.

  • Senast dessa två lagen möttes på Central Stadium så vann Sputnik med bekväma 2-0.

  • Sputnik besitter en betydligt starkare offensiv än gästerna.

Bra säsongsinledning

Under söndagseftermiddagen tar Sputnik emot Granit Mikashevichi hemma på Central Stadium. Vi är inne i den tredje omgången av den vitryska andraligan. Hemmalaget Sputnik är de laget som imponerat mest under de två första omgångarna. Helgens match är den tredje gången dessa två lagen tar sig an varandra.

Som vi nämnde tidigare har Sputnik fått sig en bra start på säsongen. Efter två omgångar hittas laget på en stabil sjätteplats med fyra inspelade poäng. De öppnade med 1-1 i premiären mot konkurrenten FK Smorgon och tog sedan en stark 0-1 seger över FC Oshmyany i den andra omgången. Med hemmaplansfördel och ett starkt resultat i ryggen tror vi på ytterligare en trepoängare under söndagen.

Två raka förluster

Det är alltså klubben Granit Mikashevichi som packar väskorna och reser till staden Rechytsa inför söndagens batalj. Vi nämnde att hemmalaget Sputnik fått sig en bra start på säsongen, så har inte fallet varit för gästerna Mikashevichi. Bortalaget stod för en stabil fjolårs säsong där de slutade på en niondeplats.

Men starten på den här säsongen kan laget inte alls vara nöjda med. De står just nu på två raka förluster efter två omgångar. Ett facit som i för sig sätter dem på en lindrig tiondeplats med tanke på att flera klubbar fått poängavdrag inför säsongen. Men undertecknad anser att det råder rejäl klasskillnad mellan dessa två lagen inför helgens möte. Senast dessa två möttes på Central Stadium, vann Sputnik med bekväma 2-0.

Speltips.se ger tipset:

Sputnik vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/5 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.