Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Portimonense har gått vinstlösa i tolv raka ligamatcher.

  • Spelet har suttit i tio av Portimonenses elva ligamatcher den här säsongen.

  • Gil Vicente har vunnit deras två senaste bortamatcher i ligaspelet.

  • Senast dessa två lagen möttes på Portimonenses hemmaarena vann Gil Vicente med 1-2.

  • Gästernas anfallare Sandro Lima har mäktat med tio mål i ligaspelet.

Indragna i bottenstriden

Vi håller ett extra öga på mötet som äger rum i Estadio Municipal de Portimao under onsdagseftermiddagen. Det är hemmalaget Portimonense som tar emot gästande Gil Vicente i den 25:e omgången av Primeira Liga. Hemmalaget Portimonense har haft det ganska tufft i den nuvarande ligasäsongen. Efter 24 spelade omgångar hittas laget i botten av tabellen.

Närmare bestämt hittas alltså Portimonense på en 17 plats i en tabell som innehåller 18 lag. I nuläget står laget på en nedflyttning till den portugisiska andraligan. Hemmalaget har fortfarande tid på sig att vända den negativa trenden och ta sig ur bottenträsket, men oddsen talar emot dem. Med tio omgångar kvar har laget sex poäng upp till säker mark där konkurrenten Pacos håller till. Onsdagens batalj är den första matchen på över två månader, innan uppehållet hade Portimonense ett horribelt facit med tolv raka ligamatcher utan vinst. Vi anser att gästerna besitter en betydligt starkare spelartrupp!

Vilar tryggt i mitten

Det är klubben Gil Vicente FC som kommer på besök inför onsdagens tillställning. Till skillnad från hemmalaget så vilar gästerna tryggt i mitten av den stundande ligatabellen. Gil Vicente har presterat klart godkänt utifrån deras förutsättningar och spelarmaterial den här säsongen. Just ni befinner sig laget på en niondeplats efter 24 ligaomgångar.

Att bli indragna i bottenstriden behöver nog inte gästerna Gil Vicente oroa sig över. Gästerna innehar hela 14 poäng mer än hemmalaget Portimonense som befinner sig under strecket. Gil Vicente kommer till onsdagens match med ett imponerande bortafacit. De har nämligen vunnit deras två senaste bortamatcher i ligaspelet, noterbart är att dessa matcherna spelade för några månader sedan. VI kan alltså inte basera onsdagens match helt och hållet på dagsform, vi får istället jämföra de två lagens spelarmaterial. Undertecknad anser att gästerna besitter en trupp med betydligt fler kvalitetsspelare som kan göra skillnad. Anfallaren Sandro Lima är ett av säsongens utropstecken, brassen har mäktat med tio ligamål vilket ger honom en fjärdeplats i skytteligan. Vi använder dubbelchansen till gästernas favör!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos betway

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/6 kl 20.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.